Kunne du tænke dig hjemmelavet rugbrød, men har hverken tid eller surdej? Så prøv denne simple opskrift, og opdag hvor nemt det er! Rugbrødet er fuldt af dejlige kerner og smag. Det er en dansk klassiker, som de fleste spiser dagligt, og selvom denne hurtige version er uden surdej, så smager den alligevel dejligt og er helt sikkert hjemmelavet. Rugbrød er og bliver bare en af danskernes favoriter, også selvom vi nogle gange kan føle, at vi har fået for travlt til det hjemmelavede rugbrød.
Har du mod på et hjemmebagt rugbrød med surdej - så er det her....
Pak rugbrødene ind i film eller i fryseposer - så kan de holde sig friske i 4-5 dage.
26197 kJ / 6261 kcal
879 kJ / 210 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,9 g |
Protein: | 14,2 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 52,7 % | 27,2 g |
Fedt: | 32,7 % | 7,8 g |
Alkohol: | 0,4 % |