Pak rugbrødene ind i film eller i fryseposer - så kan de holde sig friske i 4-5 dage.
24846 kJ / 5938 kcal
834 kJ / 199 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,8 g |
Protein: | 13,7 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 51,2 % | 25,1 g |
Fedt: | 34,7 % | 7,8 g |
Alkohol: | 0,4 % |
300 g
Knækkede rugkerner (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
5 dl
Kogende vand
|
25 g
Gær
|
|
---|---|
3 dl
Lunkent vand
|
|
4 dl
Kærnemælk
|
|
2 dl
Øl fx porter eller anden mørk øl
|
|
500 g
Hvedemel (ca. 11 dl)
|
|
250 g
Rugmel (ca. 3¾ dl)
|
|
200 g
Hørfrø (ca. 3 dl)
|
|
150 g
Solsikkekerner (ca. 2½ dl)
|
|
125 g
Sesamfrø (ca. 2 dl)
|
|
2 spsk
Groft salt
|