Sigtebrød

Sigtebrød

60+ min
Fryseegnet

Sigtebrød bagt med kærnemælk er en ægte klassiker. Det har en tæt krumme - en næsten svampet konsistens. Kærnemælken giver sigtebrødet en let syrlig smag, som dog opvejes af den søde honning. Alt i alt er sigtebrød på mange både smagen af barndomsminder og nostalgi. Godt til både frokostsandwich og som mellemmåltid med en god skive ost og tandsmør, eller måske noget sødt af og til.

Mere inspiration

Sigtebrød passer rigtig godt til forloren skildpadde

Velbekomme!
Frysetip

Lad det frosne sigtebrød tø op på køkkenbordet.

Tips

Prøv at tilsætte 1 tsk knuste fennikelfrø til dit sigtebrød - det er gammel tradition. Form dejen til "Sigteknolde": - form dejen til 2 kugler og bag dem på en plade med bagepapir. Drys evt. med kommen

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

16360 kJ / 3910 kcal

Næringsindhold pr. 100g

911 kJ / 218 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,5 g
Protein: 11,7 % 6,3 g
Kulhydrat: 78,7 % 42,2 g
Fedt: 9,6 % 2,4 g

Ingredienser