Du kan variere toppingen. Bønner, ristede kikærter, brødcroutoner, frø og kerner, babyspinat og ærteskud er andre bud på lækre toppings.
3816 kJ / 912 kcal
169 kJ / 40 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 14,3 % | 1,4 g |
Kulhydrat: | 45,8 % | 4,6 g |
Fedt: | 39,9 % | 1,8 g |
Denne pastaret med linser er også nem aftensmad.
Ingefær er roden til en masse godt. Se her hvordan du skræller frisk ingefær.
10 g
Smør
|
|
---|---|
750 g
Gulerødder i mindre stykker
|
|
2
Knuste fed hvidløg
|
|
1 spsk
Finthakket frisk rød chilipeber
|
|
1 liter
Grøntsagsbouillon
|
|
1 dl
Fraiche med parmesan & hvidløg
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær (ca. 20 g)
|
|
½ spsk
Friskpresset lime- eller citronsaft
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
1 dåse
Sorte eller grønne linser i vand
|
|
---|---|
1 dl
Fraiche med parmesan & hvidløg
|
|
Friske krydderurter, fx koriander eller persille
|