Kartoffelsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(52 vurderinger)

45 min

Skøn cremet kartoffelsuppe med sprødstegt serrano skinke og knasende rugbrødscroutoner.

Ingredienser

Antal portioner

Rugbrødscroutoner og sprød skinke

  • 4 skiver rugbrød
  • 4 skiver serrano skinke

Kartoffelsuppe

Sådan gør du

Sådan gør du

Rugbrødscroutoner og sprød skinke

Skær rugbrødet i tern (ca. 1 x 1 cm) og fordel dem på en plade med bagepapir. Fordel skinkeskiverne ovenpå og bag det midt i ovnen. Giv evt. rugbrødscroutonerne 5 min. ekstra hvis de ikke er helt sprøde.

Kartoffelsuppe

Kom de groftrevne kartofler i en sigte og skyl dem. Tør kartoflerne i et klæde. Smelt smørret i en tykbundet gryde og tilsæt kartofler, porreringe og løg. Svits grøntsagerne i ca. 1 min. Tilsæt bouillonen og bring suppen i kog. Kog den ved svag varme og under låg i ca. 7 min. Tilsæt fløden og giv suppen et opkog. Blend suppen, fx med en stavblender, til suppen er jævn. Smag til.

Server suppen med drys af sprød skinke og sprøde croutoner på toppen. Pynt med purløg.

Bagetid

ca. 25 min. ved 200 ° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,2 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 52 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: