Kartoffelsuppe

Kartoffelsuppe

35 min Hovedret
Fryseegnet

Skøn hjemmelavet cremet kartoffelsuppe - et hit både hos børn og voksne. Kartoffelsuppen er vegetarisk med et dejlig sprødt drys på toppen af røgede mandler, persille og citronskal. Det sprøde drys giver ekstra smag og knas til suppen. Kartoffelsuppe er super nemt at lave og så er det samtidig billig og mættende mad, som smager dejligt....hvad mere kan man næsten ønske sig.

Mere inspiration

Lækkert landbrød til kartoffelsuppen.

Velbekomme!
Frysetip

Suppen kan fryses.

Tips

I stedet for de røgede mandler, i det sprøde drys, kan du blande persille og citronskal med små stykker stegt bacon. Hvis du synes suppen er for tyk, kan du tilsætte ekstra bouillon.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9447 kJ / 2258 kcal

Næringsindhold pr. 100g

405 kJ / 97 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 12,9 % 3,1 g
Kulhydrat: 57,5 % 13,7 g
Fedt: 29,6 % 3,2 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser