Dejlig cremet hjemmelavet aspargessuppe - skøn som både forret, hovedret og natmad.
Suppen kan fryses.
I stedet for de røgede mandler, i det sprøde drys, kan du blande persille og citronskal med små stykker stegt bacon. Hvis du synes suppen er for tyk, kan du tilsætte ekstra bouillon.
8959 kJ / 2141 kcal
384 kJ / 92 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 12,8 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 57,3 % | 13 g |
Fedt: | 29,9 % | 3,1 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Smør
|
20 g |
---|---|
Skrællede kartofler i mindre stykker
|
500 g |
Grofthakkede zittauerløg (ca. 375 g)
|
5 |
Små hakkede fed hvidløg
|
3 |
Grøntsagsbouillon
|
¾ liter |
2½ dl | |
Friskpresset citronsaft
|
1 tsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Grofthakkede røgede mandler
|
75 g |
---|---|
Hakket bredbladet persille
|
2 dl |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1 spsk |
Landbrød
|
300 g |
---|