Rødbedesuppe
45 min

Rødbedesuppe

Varm vegetarsuppe - toppet med iskold fraiche og tilbehør af persille og groft brød.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rødbedesuppe

Varm vegetarsuppe - toppet med iskold fraiche og tilbehør af persille og groft brød.

Frokost til 4

Antal portioner

Krydderbuket

  • 3 laurbærblade
  • 5 kviste af kruspersille
  • 4 stilke frisk frisk timian

Suppe

  • 1½ liter grøntsagsbouillon
  • 1 rødbede i tynde strimler
  • 1 grofthakket zittauerløg
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 100 g fintsnittet hvidkål
  • ¼ knoldselleri i strimler
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Krydderbuket

Bind laurbærblade, persillekviste og timian sammen med bomuldssnor til en krydderbuket.

Suppe

Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt grøntsager, krydderbuket og krydderier og kog suppen ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tag krydderbuketten op og smag suppen til. Hæld ved serveringen suppen i varme suppetallerkener eller bouillonkopper. Læg en spsk fraiche i hver bouillonkop og drys persille over.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,7 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 38 %
Print