Rødbedesuppe

Rødbedesuppe

1 timer Hovedret
Fryseegnet
Den klassiske rødbedesuppe, også kaldet borsjtj er heldigvis nemmere at lave end at stave til. Borsjtj er en syrlig suppe, der serveres ofte i det østeuropæsiske køkken, fx i Ukraine, Rusland og Polen. Her en ægte russisk rødbedesuppe uden kød, og den både smager dejligt og ser skøn ud hvor den dybe rødebedefarve klæder den hvide cremefraiche og de hakkede rødløg. Rødbedesuppen er ovenikøbet ikke særlig kostbar at fremstille - og mætter rigtig godt.
Mere inspiration

Det smager skønt med hjemmebagte grove flute til rødbedesuppe.

Rugmelsflutes
60+ min
Rugmelsflutes
(13)
Velbekomme!
Tips

Synes du suppen er for tyk, kan du tilsætte mere grøntsagsbouillon eller vand. Suppen kan også smages til med chili eller krydderurter, hvis du ønsker lidt mere smag.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1993 kJ / 1993 kcal

Næringsindhold pr. 100g

270 kJ / 65 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 13 % 2,1 g
Kulhydrat: 60,9 % 9,7 g
Fedt: 26,1 % 1,9 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser