Det smager skønt med hjemmebagte grove flute til rødbedesuppe.
Synes du suppen er for tyk, kan du tilsætte mere grøntsagsbouillon eller vand. Suppen kan også smages til med chili eller krydderurter, hvis du ønsker lidt mere smag.
8023 kJ / 1918 kcal
260 kJ / 62 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 12 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 63,7 % | 9,7 g |
Fedt: | 24,3 % | 1,7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Grøntsagsbouillon
|
1¼ liter |
---|---|
Skrællede rødbeder i grove stykker
|
800 g |
Skrællede melede kartofler i grove stykker
|
150 g |
Rødløg i grove stykker (ca. 225 g)
|
3 |
Små pillede fed hvidløg
|
2 |
Rødvinseddike
|
4 tsk |
Sukker
|
1 tsk |
Groft salt
|
2 tsk |
Friskkværnet peber
|
2½ dl | |
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
1 |
Ristet groft brød
|
300 g |