Broccolisuppe
30 min
•
Broccolisuppe er en dejlig fyldig suppe der kan spises hele året rundt - og som kan varieres med de grøntsager du har. Broccolisuppen er uden fløde, men kartoflerne giver en cremet konsistens. Du kan vælge at servere den lækre broccolisuppe som forret eller hovedret - den grønne og nemme broccolisuppe pynter og smager.
Ingredienser
Broccolisuppe
1
Grofthakket løg
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
200 g
Kartofler i små stykker
|
|
1 liter
Grøntsagsbouillon
|
|
500 g
Broccoli
|
|
2½ dl
Mælk
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
1 dl
Hakkede mandler
|
---|
Tilbehør
240 g
Ristet flutes
|
---|
Sådan gør du
Broccolisuppe
Har du ikke nok broccoli, kan du supplere med blomkål. Du kan også supplere med andre grøntsager og smage til med hvidløg, karry og/eller chili efter smag.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6797 kJ / 1625 kcal
Næringsindhold pr. 100g
288 kJ / 69 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 18,1 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 48,6 % | 8,2 g |
Fedt: | 33,3 % | 2,6 g |