Fiskesuppe med torsk, laks og rejer
45 min
•
Arbejdstid: 15 min
•

Prøv denne lækre fiskegryde med safran. Den toppes med frisk avocado.
Ingredienser
1½ dl
Vand
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Løse ris, parboiled (ca. 1 dl)
|
Fiskegryde
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Grofthakket løg
|
|
1 tsk
Safran
|
|
3 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1 dl
Tør hvidvin
|
|
250 g
Broccoli i små buketter
|
|
200 g
Torskefilet i mindre stykker
|
|
200 g
Laksefilet i mindre stykker
|
|
¼ liter
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
100 g
Rejer
|
|
150 g
Sukkerærter
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2
Modne avocadoer i mindre stykker
|
---|
Sådan gør du
Fiskegryde
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11252 kJ / 2689 kcal
Næringsindhold pr. 100g
556 kJ / 133 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 19 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 15,8 % | 5,2 g |
Fedt: | 63,9 % | 9,6 g |
Alkohol: | 1,3 % |
