Suppe med rejer og fersken

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(29 vurderinger)

15 min

Karrysuppe med rejer og fersken er en gammel klassiker. Her er den i en fornyet og hurtig udgave. Velegnet som både forret og til hurtig aftensmad.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 spsk rapsolie
  • 2 finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
  • 2 store finthakkede fed hvidløg
  • 3 porrer i tynde ringe (ca. 275 g)
  • 1 liter Karolines Køkken® Pikant Karrysuppe Pikant karrysuppe
  • 1 spsk grøntsagsbouillon pulver
  • 2 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 225 g afdryppede ferskner fra dåse i små tern
  • 1 dl lage fra fersknerne
  • 300 g afdryppede rejer
  • 3 spsk finthakkede porrer
  • 1 tsk finthakket rød chilipeber

Tilbehør

  • 240 g ristet flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg, hvidløg og porrer i ca. 5 min. ved jævn varme. Tilsæt suppe, bouillon, vand, salt og peber og bring suppen i kog under omrøring. Smag til.

Bland imens ferskner, lage, rejer, porretop og chilipeber i en skål.

Server den varme suppe evt. i en kande og fyldet i en skål. Således kan gæsten selv komme fyld og suppe i tallerkenen. Server sammen med ristet flutes.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,1 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: