8310 kJ / 1986 kcal
333 kJ / 80 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 20,4 % | 4 g |
Kulhydrat: | 51,7 % | 10,1 g |
Fedt: | 27,9 % | 2,5 g |
Foretrækker du at lave karrysuppen fra bunden, finder du en opskrift her.
Rapsolie
|
1 spsk |
---|---|
Finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
|
2 |
Store finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Porrer i tynde ringe (ca. 275 g)
|
3 |
Karrysuppe
|
1 liter |
Grøntsagsbouillon pulver
|
1 spsk |
Vand
|
2 dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Afdryppede ferskner fra dåse i små tern (gem lagen)
|
225 g |
---|---|
Afdryppede rejer
|
300 g |
Finthakkede porrer
|
3 spsk |
Finthakket rød chilipeber
|
1 tsk |
Ristet flutes
|
240 g |
---|