Suppe med rejer og fersken
15 min

Suppe med rejer og fersken

Karrysuppe med rejer og fersken er en gammel klassiker. Her er den i en fornyet og hurtig udgave. Velegnet som både forret og til hurtig aftensmad.
Bedømmelse (24 vurderinger)

Min bedømmelse:

Suppe med rejer og fersken

Karrysuppe med rejer og fersken er en gammel klassiker. Her er den i en fornyet og hurtig udgave. Velegnet som både forret og til hurtig aftensmad.

Antal portioner
  • 1 spsk rapsolie
  • 2 finthakkede zittauerløg
  • 2 store finthakkede fed hvidløg
  • 3 porrer i tynde ringe
  • 1 liter Karolines Køkken® Mild Karrysuppe
  • 1 spsk grøntsagsbouillon pulver
  • 2 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dåse afdryppede halve ferskner i egen saft i små tern
  • 1 dl lage fra fersknerne
  • 300 g afdryppede rejer
  • 3 spsk finthakket porrer
  • 1 tsk finthakket rød chilipeber

Tilbehør

  • 240 g ristet flutes

Fremgangsmåde:

Lad fedtstoffet blive varmt i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg, hvidløg og porrer i ca. 5 min. ved jævn varme. Tilsæt suppe, bouillon, vand, salt og peber og bring suppen i kog under omrøring. Smag til.

Bland imens ferskner, lage, rejer, porretop og chilipeber i en skål.

Ved serveringen.

Server den varme suppe evt. i en kande og fyldet i en skål. Således kan gæsten selv komme fyld og suppe i tallerkenen. Server sammen med ristet flutes.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,3 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 24 %
Print