36539 kJ / 8733 kcal
1638 kJ / 391 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,1 g |
Protein: | 10,1 % | 9,7 g |
Kulhydrat: | 33,2 % | 32 g |
Fedt: | 56,7 % | 25,1 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
Mandler
|
75 g |
---|---|
Soltørrede tomater
|
50 g |
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
50 g |
Lille fed hvidløg i skiver
|
1 |
Et nip groft salt
|
|
Rapsolie
|
1½ dl |
Små skyllede blade af hjertesalat
|
8 |
---|
Optøede frosne rejer
|
100 g |
---|---|
1 dl | |
Fintrevet frisk ingefær
|
1½ tsk |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1½ tsk |
Rød peberfrugt i små tern (ca. spsk)
|
4 spsk |
Bladselleri i små tern
|
4 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Røget hellefisk i tynde skiver
|
30 g |
---|---|
Tortillachips med salt
|
8 |
Mangofrugt i korte strimler
|
¼ |
Fintstrimlet hjertesalat
|
3 spsk |
Serrano skinke - tyndt skåret
|
2 skiver |
---|---|
Stenfri, grønne vindruer - i halve
|
4 |
8 tern | |
Tandstikkere
|
8 |
Groftkværnet peber
|
Blade af bladselleri - strimlede og hele
|
---|