Saltmandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(72 vurderinger)

45 min

Saltmandler er nemme at lave og altid lækre. Disse saltmandler er gode som snack, og kan spises både lune og kolde. Så lav dine saltmandler selv næste gang du har lyst til en salt snack.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Snack til 12

Opskriften gælder for 12 personer

Saltmandler

  • 200 g mandler
  • 2 dl vand vand (lillefingervarmt)
  • 3 spsk fint salt
  • 10 g smør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Saltmandler

  1. Overhæld mandlerne med vandet. Tilsæt salt under omrøring og rør til saltet er opløst. Stil mandlerne tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min.
  2. Lad mandlerne dryppe af i en sigte. Fordel dem på en plade med bagepapir sammen med smørret.
  3. Bag mandlerne midt i ovnen - vend i mandlerne 2-3 gange, når smørret er smeltet. Lad saltmandlerne køle af på en bagerist med bagepapir. Server dem som snack, lune eller kolde.
  4. Lad saltmandlerne køle af på en bagerist med bagepapir. Server dem som snack, lune eller kolde.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 150°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 66 %

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Stellenbosch, Sydafrika

Her er der næsten frit spil omkring vinen, men fadlagret hvidvin får ofte en aroma, der passer godt til det ristede element. Prøv en fadlagret chardonnay fra Sydafrika Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til ost

Andre gode forslag