Saltmandler

Saltmandler

45 min Tilbehør
Fryseegnet

Hjemmelavede saltmandler er nemme at lave og altid lækre. Disse sprøde saltede mandler er gode både i salater, som del af en tapas og som snack. Du kan lave dine saltmandler i ovn - i større portioner og så opbevare dem i fryseren. Saltede mandler smager lige godt uanset om de er lune, kolde eller iskolde direkte fra fryseren. Så lav dine saltede mandler selv, næste gang du har lyst til en salt snack.

Mere inspiration

Saltede mandler med mere smag...

Velbekomme!
Variation

Prøv at tilsætte andre krydderier sammen med salt. Chili, paprika eller fx garam masala.

Tip

Saltede mandler er virkelig gode i salater - det giver både smag og knas.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4584 kJ / 1096 kcal

Næringsindhold pr. 100g

988 kJ / 236 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 4 g
Protein: 15,2 % 8,8 g
Kulhydrat: 15,1 % 8,8 g
Fedt: 69,7 % 18,6 g

Ingredienser