Hjemmelavede saltmandler er nemme at lave og altid lækre. Disse sprøde saltede mandler er gode både i salater, som del af en tapas og som snack. Du kan lave dine saltmandler i ovn - i større portioner og så opbevare dem i fryseren. Saltede mandler smager lige godt uanset om de er lune, kolde eller iskolde direkte fra fryseren. Så lav dine saltede mandler selv, næste gang du har lyst til en salt snack.
Prøv at tilsætte andre krydderier sammen med salt. Chili, paprika eller fx garam masala.
Saltede mandler er virkelig gode i salater - det giver både smag og knas.
4584 kJ / 1096 kcal
988 kJ / 236 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4 g |
Protein: | 15,2 % | 8,8 g |
Kulhydrat: | 15,1 % | 8,8 g |
Fedt: | 69,7 % | 18,6 g |