Vaniljekranse

60+ min

Vaniljekranse er en af julens klassiske småkager. Prøv denne opskrift på klassiske og sprøde vaniljekranse og sørg for at få fyldt kagedåsen helt op inden julen banker på døren. Vaniljekranse er skønne for både gane og øjne - og faconen indbyder til at hænge vaniljekransene op i et rødt silkebånd. Vaniljekranse pynter både på grene, juletræ og småkagefad.

Vaniljekranse
Mere inspiration

Lyst til at bage mere?

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

25298 kJ / 6046 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1981 kJ / 473 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 4,4 % 5,1 g
Kulhydrat: 43,6 % 50,8 g
Fedt: 52 % 27,8 g
Frysetips

Både den rå dej og de færdigbagte vaniljekranse kan fryses. Tø dejen op i køleskab. Del evt. dejen i mindre portioner, når den fryses, så tør den hurtigere.

Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser