Fedtebrød med romglasur

Fedtebrød med romglasur

60+ min
De bedste og nemmeste fedtebrød med romglasur. Den ægte rom får småkagerne til at smage himmelsk. Tricket ved disse fedtebrød er, at man blender kokosmel, hvilket giver de sprødeste småkager. Glasuren pensles på de varme småkager - og de får et blank udseende. Fedtebrød er én af julens bedste og sprødeste småkager. Er du ikke til ægte rom i glasuren, så kan du sagtens bruge romessens eller vand.
Mere inspiration

Her en anden udgave af fedtebrød - med frisk citronglasur.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

16191 kJ / 3870 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2153 kJ / 515 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,1 g
Protein: 3 % 3,8 g
Kulhydrat: 40,3 % 51,1 g
Fedt: 56,7 % 33 g

Ingredienser