Små sprøde kokosmakroner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(246 vurderinger)

30 min

Tag ungerne med i køkkenet og lad dem hjælpe med at forme toppene - og evt. dryppe bundene i chokolade.

Ingredienser

50 stk (mini)

Antal portioner

  • 50 g smør
  • 250 g kokosmel (ca. 7 dl)
  • 250 g sukker (ca. 3 dl)
  • 1 vaniljestang - kornene herfra
  • 4 æggehvider (ca. 1¼ dl)
  • 150 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom smør og de øvrige ingredienser i en tykbundet gryde. Rør blandingen godt sammen ved jævn varme i ca. 4 min. – eller til smørret er smeltet. Læg bagepapir på 2 plader. Sæt, med 2 små skeer, kokosblandingen på bagepapiret i små toppe (ca. 2 tsk pr. top). Bag kokosmakronerne midt i ovnen.

Smelt chokoladen i en skål i vandbad. Dyp bunden af de afkølede kokosmakroner i chokolade. Stil dem på et stykke bagepapir og lad chokoladen stivne.

Tip

Kokosmakronerne smager også godt uden chokoladebund.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 200°.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 16460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,8 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: