Små sprøde kokosmakroner
30 min
Fryseegnet
•
Tag ungerne med i køkkenet og lad dem hjælpe med at forme toppene - og evt. dryppe bundene i chokolade.
Ingredienser
40 g
Smør
|
|
---|---|
200 g
Kokosmel (ca. 7 dl)
|
|
200 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
¾ tsk
Vaniljepasta
|
|
3
Æggehvider (ca. 1 dl)
|
100 g
Mørk chokolade
|
---|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 12 min. ved 200°.
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12659 kJ / 3026 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1994 kJ / 477 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 3,7 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 39 % | 45,7 g |
Fedt: | 57,3 % | 30,9 g |
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.