Kokostoppe

Kokostoppe

45 min
Gør kokostoppene ekstra lækre ved at dyppe toppen eller bunden i smeltet mørk chokolade.

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 15 min. ved 175° - for de store toppe.

  • Smelt smørret.
  • Bland æg og sukker i en skål. Tilsæt kokosmel, limeskal og smør og lad massen stå i ca. 10 min.
  • Form 15 toppe med fugtige hænder og sæt dem på en bageplade med papir.
  • Bag toppene midt i ovnen - til de er gyldne.
  • Lad dem køle af på en bagerist.
  • Dyp de afkølede kokostoppe i smeltet chokolade og lad dem stå på bageristen til chokoladen er størknet.

Du kan lave ca. 30 små toppe i stedet for de store. Bag de små toppe i ca. 10 min. ved 175°.

Energiindhold for hele retten:

12543 kJ / 2998 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2097 kJ / 501 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 3,5 g
Protein: 4,6 % 5,7 g
Kulhydrat: 27,9 % 34,4 g
Fedt: 67,5 % 38,3 g

Ingredienser

50 g Smør
2 Æg
85 g Sukker (ca. 1 dl)
200 g Kokosmel (ca. 5¾ dl)
2 spsk Fintrevet lime- eller citronskal (usprøjtet)
150 g Smeltet mørk chokolade