Kokostoppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(139 vurderinger)

45 min

Gør kokostoppene ekstra lækre ved at dyppe bunden i smeltet mørk chokolade.

Ingredienser

2 kager pr. person

Opskriften gælder for 15 personer

  • 50 g smør
  • 2 æg
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 200 g kokosmel (ca. 5¾ dl)
  • 2 spsk fintrevet limeskal (usprøjtet) eller af citron

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret. Bland æg og sukker i en skål. Tilsæt kokosmel, limeskal og smør. Lad massen stå i ca. 10 min. Form på en plade med bagepapir toppe ved hjælp af 2 skeer - 15 store eller 30 små. Bag toppene midt i ovnen - til de er gyldne.

Tip

Man kan dyppe bunden af kokostoppene i smeltet mørk chokolade.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 175° - for de store toppe.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 175° - for de små toppe.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,2 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 72 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: