Paprikamandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

45 min

Lav hellere en ordentlig portion mandler, når du alligevel er i gang. De forsvinder som dug for solen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3½ spsk groft salt
  • 1½ spsk delikatessepaprika
  • 2 dl kogende vand
  • 200 g mandler (ca. 3½ dl)
  • 10 g smør i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Opløs saltet i det kogende vand og tilsæt paprika og mandler. Stil dem tildækket i ca. 15 min. Lad mandlerne dryppe af i en sigte. Fordel dem på en plade med bagepapir sammen med smørret. Bag mandlerne midt i ovnen - vend i dem et par gange, når smørret er smeltet. Server paprikamandlerne lune - eller kolde.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 150°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 66 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: