Ca. 8 min. ved 250° - varmluft.
Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.
5440 kJ / 1300 kcal
753 kJ / 180 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 13,6 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 39 % | 17,3 g |
Fedt: | 47,4 % | 9,6 g |
Sprøde, salte, lækre rugbrødschips.
100 g
Rugbrød
|
|
---|---|
2 tsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
300 g
Søde kartofler i 12 skiver
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Tandoori mix
|
200 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
1 spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
1 spsk
Revet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 dl
Blåbær
|
|
1 spsk
Akaciehonning
|
Blomsterkarse (tallerkensmækkere)
|
---|