Ca. 8 min. ved 250° - varmluft.
Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.
5440 kJ / 1300 kcal
753 kJ / 180 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 13,6 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 39 % | 17,3 g |
Fedt: | 47,4 % | 9,6 g |
Sprøde, salte, lækre rugbrødschips.
Rugbrød
|
100 g |
---|---|
Olivenolie
|
2 tsk |
Flagesalt
|
1 tsk |
Søde kartofler i 12 skiver
|
300 g |
---|---|
Olivenolie
|
1 spsk |
Tandoori mix
|
1 spsk |
Salatost i tern
|
200 g |
---|---|
Finthakkede frisk rosmarin
|
1 spsk |
Revet citronskal (usprøjtet)
|
1 spsk |
Blåbær
|
1 dl |
Akaciehonning
|
1 spsk |
Blomsterkarse (tallerkensmækkere)
|
---|