Cremet kartoffeltapas

Cremet kartoffeltapas

30 min
Tapas er som bekendt små typisk spanske retter, der bruges som en appetitvækker, forret eller sættes sammen til et helt måltid. Tapas går i nogle spanske regioner under navnet pintxos, men ideen er den samme. Her en herlig vegetarisk tapas med sød kartoffel og tandoori - fuld af smag. Sødme, salt, syre, bitterhed og umami mødes her i en himmelsk cremet mundfuld.
Mere inspiration

Sprøde, salte, lækre rugbrødschips.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1233 kJ / 1233 kcal

Næringsindhold pr. 100g

713 kJ / 170 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,6 g
Protein: 14,1 % 5,9 g
Kulhydrat: 36,1 % 15,1 g
Fedt: 49,8 % 9,6 g

Ingredienser