Sæsonen for stenbiderrogn er ikke så lang (februar til april). Hvis du ikke kan få stenbiderrogn, kan du bruge fx lakse- eller ørredrogn.
4456 kJ / 1065 kcal
642 kJ / 153 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 11,1 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 40,1 % | 15,1 g |
Fedt: | 48,8 % | 8,5 g |
Her har du den mere traditionelle opskrift - blinis med stenbiderrogn.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1 spsk
Hakket frisk timian eller 1 tsk tørret timian
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
250 g
Skrubbede små kartofler
|
|
4
Små tortillaer
|
100 g
Renset stenbiderrogn
|
|
---|---|
3 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
1
Lille finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
|
1 bakke
Karse eller 1 potte brøndkarse
|
|
Groftkværnet peber
|