Stenbiderrogn på kartoffelsnack

Stenbiderrogn på kartoffelsnack

45 min
Stenbiderrogn er en fin og raffineret delikatesse, som skal nydes, mens den er der. Sæsonen er ikke lang (februar til april), så det er med at smovse, når chancen byder sig. Her serverer vi stenbiderrognen på kartoffelsnacks, som egentlig er små kartoffelpizzaer, der er lavet på færdige tortillapandekager. Både kartoflerne og de tynde bunde er milde i smagen, så de ikke dominerer over den sarte smag af stenbiderrognen. Stenbiderrogn på kartoffelsnack er toppet op med det klassiske tilbehør, rødløg og cremefraiche. En lille himmerrigsmundfuld, som passer fint som snack til et glas vin eller øl. Eller som en lille forret.
Mere inspiration

Her har du den mere traditionelle opskrift - blinis med stenbiderrogn.

Velbekomme!
Tip

Sæsonen for stenbiderrogn er ikke så lang (februar til april). Hvis du ikke kan få stenbiderrogn, kan du bruge fx lakse- eller ørredrogn.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1159 kJ / 1159 kcal

Næringsindhold pr. 100g

650 kJ / 155 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 38,20000076293945 % 5,1 g
Kulhydrat: 103,4000015258789 % 13,9 g
Fedt: 66 % 8,8 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser