12-15 min. ved 250° - traditionel ovn.
Sæsonen for stenbiderrogn er ikke så lang (februar til april). Hvis du ikke kan få stenbiderrogn, kan du bruge fx lakse- eller ørredrogn.
4630 kJ / 1107 kcal
622 kJ / 149 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 12,7 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 39 % | 14,3 g |
Fedt: | 48,3 % | 8,1 g |
Her har du den mere traditionelle opskrift - blinis med stenbiderrogn.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Olivenolie
|
2 spsk |
---|---|
Hakket frisk timian eller 1 tsk tørret timian
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Skrubbede små kartofler
|
250 g |
Små tortillaer
|
4 |
Renset stenbiderrogn
|
150 g |
---|---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
3 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Creme fraiche
|
1½ dl |
---|---|
Lille finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
1 |
Karse eller 1 potte brøndkarse
|
1 bakke |
Groftkværnet peber
|