Rugbrødschips
20 min
•
&format=webp)
Sprøde og knasende rugbrødschips til forretten, til ostebordet eller i madkassen - eller hvad siger du til rugbrødschips med laks?. Du kan variere smagen på rugbrødschipsene alt efter, hvad de skal bruges til. Når du går i gang med disse hjemmelavede rugbrødschips kan du variere med tørrede krydderier eller friskrevet hvidløg på chipsene inden de bages. Rugbrødschips i ovn er hurtige at lave - og de smager forrygende godt. Ristede rugbrødschips er et hit hos både børn og voksne.
Ingredienser
Rugbrødschips
200 g
Groft rugbrød
|
|
---|---|
4 tsk
Olie
|
|
2 tsk
Flagesalt
|
Sådan gør du
Rugbrødschips
Opbevar rugbrødschipsene i en lufttæt beholder i ca. 1 uge.
Drys rugbrødschips med hvidløg, friske eller tørrede krydderurter - eller måske chiliflager.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2247 kJ / 537 kcal
Næringsindhold pr. 100g
986 kJ / 236 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 7,1 g |
Protein: | 7,6 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 58,8 % | 34,1 g |
Fedt: | 33,6 % | 8,9 g |
