Sprøde og knasende rugbrødschips til forretten, til ostebordet eller i madkassen - eller hvad siger du til rugbrødschips med laks?. Du kan variere smagen på rugbrødschipsene alt efter, hvad de skal bruges til. Når du går i gang med disse hjemmelavede rugbrødschips kan du variere med tørrede krydderier eller friskrevet hvidløg på chipsene inden de bages. Rugbrødschips i ovn er hurtige at lave - og de smager forrygende godt. Ristede rugbrødschips er et hit hos både børn og voksne.
Servér de hjemmelavede rugbrødschips til en grøn burger med grillede grøntsager.
Opbevar rugbrødschipsene i en lufttæt beholder i ca. 1 uge.
Drys rugbrødschips med hvidløg, friske eller tørrede krydderurter - eller måske chiliflager.
2247 kJ / 537 kcal
986 kJ / 236 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 7,1 g |
Protein: | 7,6 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 58,8 % | 34,1 g |
Fedt: | 33,6 % | 8,9 g |