Du kan også rive blomkålen groft.
Opbevar dine blinis tildækket på køl. Bag dem i ovnen i ca. 5 min. ved 200° - traditionel ovn, inden servering.
6121 kJ / 1463 kcal
826 kJ / 197 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 16,1 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 9,9 % | 4,8 g |
Fedt: | 74 % | 16,5 g |
Prøv en tapasmenu med mange små retter - fx også denne
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
50 g
Rødløg i tynde skiver
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
200 g
Blomkål i meget små buketter
|
|
---|---|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
3
Sammenpiskede æg
|
|
½ dl
Blendet havregryn
|
|
½ tsk
Groft salt
|
50 g
Smør
|
---|
1 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
50 g
Kaviar
|
Fintsnittet purløg
|
---|