Blomkålsblinis med citronsyltede rødløg og kaviar

60+ min Forret

Det spanske køkken har givet os mange lækkerier, heriblandt de lækre tapas eller pintox. Her er en nordisk version af de små lækre blinis. Blomkålsblinis med kaviar og citronsyltede rødløg er perfekte som forret eller til tapasbordet. Og som alle andre gastronomiske oplevelser, er det også ved tapasbordet, at kvaliteten af råvarene, der kan gøre den lille mundfuld til noget helt særligt. Ved blomkålsblinis, er det især valget af kaviar, der gør en forskel og bestemmer niveauet.

Blomkålsblinis med citronsyltede rødløg og kaviar
Mere inspiration

Prøv en tapasmenu med mange små retter - fx også denne

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6356 kJ / 1519 kcal

Næringsindhold pr. 100g

801 kJ / 191 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 19,9 % 9,4 g
Kulhydrat: 7,8 % 3,7 g
Fedt: 72,3 % 15,6 g
Tip

Du kan også rive blomkålen groft.

Forbered i god tid

Opbevar dine blinis tildækket på køl. Bag dem i ovnen i ca. 5 min. ved 200° - traditionel ovn, inden servering.

Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser