Blomkålsblinis med citronsyltede rødløg og kaviar

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

Blomkålsblinis med kaviar og citronsyltede rødløg, perfekte til forret eller til tapasbordet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

ca. 16 stk.

Antal portioner

Citronsyltede rødløg

  • 50 g rødløg i tynde skiver
  • 1 spsk friskpresset citronsaft

Blomkålsblinis

  • 50 g smør

Pynt

  • fintsnittet purløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Citronsyltede rødløg

Vend løg og citronsaft sammen og lad det trække, tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min.

Blomkålsblinis

Vend blomkål, ost, æg, havregryn og salt sammen. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Lav blomkålsblinis af halvdelen (ca. ½ spsk pr. stk.), og steg dem i ca. 2 min. på hver side ved jævn varme - eller til de er gyldne. Gentag med resten af smørret og blomkålsblandingen. Anret de 16 blinis med cremefraiche, kaviar, de syltede rødløg og pynt purløg. Server straks.

Tip

Du kan også vælge at rive blomkålen groft.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6531 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,8 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 71 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag