Det spanske køkken har givet os mange lækkerier, heriblandt de lækre tapas eller pintox. Her er en nordisk version af de små lækre blinis. Blomkålsblinis med kaviar og citronsyltede rødløg er perfekte som forret eller til tapasbordet. Og som alle andre gastronomiske oplevelser, er det også ved tapasbordet, at kvaliteten af råvarene, der kan gøre den lille mundfuld til noget helt særligt. Ved blomkålsblinis, er det især valget af kaviar, der gør en forskel og bestemmer niveauet.
Prøv en tapasmenu med mange små retter - fx også denne
Du kan også rive blomkålen groft.
Opbevar dine blinis tildækket på køl. Bag dem i ovnen i ca. 5 min. ved 200° - traditionel ovn, inden servering.
5531 kJ / 1322 kcal
743 kJ / 178 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 19 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 8,6 % | 3,8 g |
Fedt: | 72,4 % | 14,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.