Blomkålsblinis med citronsyltede rødløg og kaviar

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Blomkålsblinis med kaviar og citronsyltede rødløg, perfekte til forret eller til tapasbordet.

Ingredienser

ca. 16 stk.

Antal portioner

Citronsyltede rødløg

  • 50 g rødløg i tynde skiver
  • 1 spsk friskpresset citronsaft

Blomkålsblinis

  • 50 g smør

Pynt

  • fintsnittet purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Citronsyltede rødløg

Vend løg og citronsaft sammen og lad det trække, tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min.

Blomkålsblinis

Vend blomkål, ost, æg, havregryn og salt sammen. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Lav blomkålsblinis af halvdelen (ca. ½ spsk pr. stk.), og steg dem i ca. 2 min. på hver side ved jævn varme - eller til de er gyldne. Gentag med resten af smørret og blomkålsblandingen. Anret de 16 blinis med cremefraiche, kaviar, de syltede rødløg og pynt purløg. Server straks.

Tip

Du kan også vælge at rive blomkålen groft.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6531 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,8 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 71 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: