Blomkålsblinis med citronsyltede rødløg og kaviar

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Blomkålsblinis med kaviar og citronsyltede rødløg, perfekte til forret eller til tapasbordet.

Ingredienser

ca. 16 stk.

Antal portioner

Citronsyltede rødløg

  • 50 g rødløg i tynde skiver
  • 1 spsk friskpresset citronsaft

Blomkålsblinis

  • 50 g smør

Pynt

  • fintsnittet purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Citronsyltede rødløg

Vend løg og citronsaft sammen og lad det trække, tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min.

Blomkålsblinis

Vend blomkål, ost, æg, havregryn og salt sammen. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Lav blomkålsblinis af halvdelen (ca. ½ spsk pr. stk.), og steg dem i ca. 2 min. på hver side ved jævn varme - eller til de er gyldne. Gentag med resten af smørret og blomkålsblandingen. Anret de 16 blinis med cremefraiche, kaviar, de syltede rødløg og pynt purløg. Server straks.

Tip

Du kan også vælge at rive blomkålen groft.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6531 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,8 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 71 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: