Torskeret med cremefraichesauce

60+ min Forret

Samspillet mellem æg, rejer og stenbiderrogn samt den kogte torsk dækket af smagfuld cremefraichesauce, giver denne ret en himmelsk smag. Torskeret med cremefraichesauce er en sikker vinder.

Torskeret med cremefraichesauce
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13460 kJ / 3217 kcal

Energifordeling:
Fiber: 12,4 g
Protein: 35 %
Kulhydrat: 23 %
Fedt: 42 %
Tips

Kogelage til torsk: 1 liter vand, 5 spsk eddike, 5 tsk groft salt, 5 laurbærblade, 25 peberkorn. Skær torsken i skiver og kog dem 2-3 min. i lagen. Tag gryden af varmen og lad fisken stå og trække 7-8 min. under låg. Er cremefraichesaucen for tyk, kan du tilsætte lidt mælk. Saucen kan også tilberedes med en blanding af cremefraiche 18% og 38%.

Relateret video
Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se med her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.

Ingredienser