Torskeret med cremefraichesauce

Torskeret med cremefraichesauce

60+ min Forret

Samspillet mellem æg, rejer og stenbiderrogn samt den kogte torsk dækket af smagfuld cremefraichesauce, giver denne ret en himmelsk smag. Torskeret med cremefraichesauce er en sikker vinder.

Mere inspiration

Hjemmebagt flute løfter torskeretten endnu højere op på listen over yndlingsretter.

Velbekomme!
Tips

Kogelage til torsk: 1 liter vand, 5 spsk eddike, 5 tsk groft salt, 5 laurbærblade, 25 peberkorn. Skær torsken i skiver og kog dem 2-3 min. i lagen. Tag gryden af varmen og lad fisken stå og trække 7-8 min. under låg. Er cremefraichesaucen for tyk, kan du tilsætte lidt mælk. Saucen kan også tilberedes med en blanding af cremefraiche 18% og 38%.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12283 kJ / 2936 kcal

Næringsindhold pr. 100g

573 kJ / 137 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,4 g
Protein: 38,1 % 12,8 g
Kulhydrat: 24,6 % 8,3 g
Fedt: 37,3 % 5,8 g
Relateret video
Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.

Ingredienser