Torskeret med cremefraichesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(146 vurderinger)

60+ min

Samspillet mellem æg, rejer og stenbiderrogn samt den kogte torsk dækket af smagfuld cremefraichesauce, giver denne ret en himmelsk smag. Torskeret med cremefraichesauce er en sikker vinder.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg kold, kogt torsk uden skind og ben

Cremefraichesauce

  • 100 g pillede, kogte rejer
  • 100 g renset og saltet stenbiderrogn eller kaviar
  • 3 hårdkogte æg
  • 1 lille bakke klippet frisk karse

Tilbehør

  • 300 g flutes

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Anret torsken i et fad.

Cremefraichesauce

Vend forsigtigt cremefraichen med ravigottesauce, bearnaiseessens, sukker, salt og peber. Pisk fløden til et let flødeskum og vend det i saucen lige inden serveringen. Smag cremefraichesaucen til og hæld den over torsken.

Pynt torskeretten med rejer, stenbiderrogn eller kaviar, æg og karse.

Tips

Kogelage til torsk: 1 liter vand, 5 spsk eddike, 5 tsk groft salt, 5 laurbærblade, 25 peberkorn. Skær torsken i skiver og kog dem 2-3 min. i lagen. Tag gryden af varmen og lad fisken stå og trække 7-8 min. under låg.

Er cremefraichesaucen for tyk, kan du tilsætte lidt mælk. Saucen kan også tilberedes med en blanding af cremefraiche 18% og 38%.

Sådan koger du æg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 42 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag