Samspillet mellem æg, rejer og stenbiderrogn samt den kogte torsk dækket af smagfuld cremefraichesauce, giver denne ret en himmelsk smag. Torskeret med cremefraichesauce er en sikker vinder.
Hjemmebagt flute løfter torskeretten endnu højere op på listen over yndlingsretter.
Kogelage til torsk: 1 liter vand, 5 spsk eddike, 5 tsk groft salt, 5 laurbærblade, 25 peberkorn. Skær torsken i skiver og kog dem 2-3 min. i lagen. Tag gryden af varmen og lad fisken stå og trække 7-8 min. under låg. Er cremefraichesaucen for tyk, kan du tilsætte lidt mælk. Saucen kan også tilberedes med en blanding af cremefraiche 18% og 38%.
12283 kJ / 2936 kcal
573 kJ / 137 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 38,1 % | 12,8 g |
Kulhydrat: | 24,6 % | 8,3 g |
Fedt: | 37,3 % | 5,8 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se med her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.