Hjemmebagt flute løfter torskeretten endnu højere op på listen over yndlingsretter.
Kogelage til torsk: 1 liter vand, 5 spsk eddike, 5 tsk groft salt, 5 laurbærblade, 25 peberkorn. Skær torsken i skiver og kog dem 2-3 min. i lagen. Tag gryden af varmen og lad fisken stå og trække 7-8 min. under låg. Er cremefraichesaucen for tyk, kan du tilsætte lidt mælk. Saucen kan også tilberedes med en blanding af cremefraiche 18% og 38%.
12283 kJ / 2936 kcal
573 kJ / 137 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 38,1 % | 12,8 g |
Kulhydrat: | 24,6 % | 8,3 g |
Fedt: | 37,3 % | 5,8 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se med her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.