Hav et låg liggende klar som du kan lægge på gryden, hvis der skulle gå ild i olien. Du må aldrig komme vand på den varme olie.
38724 kJ / 9255 kcal
1733 kJ / 414 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 3,1 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 7,1 % | 7,3 g |
Fedt: | 89,8 % | 42 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
1 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1
Hakket, hårdkogt æg
|
|
3
Syltede agurker
|
|
2 spsk
Grofthakkede kapers
|
|
2 spsk
Finthakkede estragonblade
|
|
1
Finthakket rødløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
500 g
Skrubbede bagekartofler
|
|
---|---|
1 liter
Smagsneutral olie
|
|
Flagesalt
|
1 dl
Hvedemel
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
½ dl
Mælk
|
|
1
Æg
|
|
10 g
Smør - smeltet
|
200 g
Torskefilet eller lyssejfilet uden skind
|
---|
1
Citron (usprøjtet) i både
|
|
---|---|
Eddike, fx malteddike
|