Fish and chips

Fish and chips

1 timer Hovedret
Prøv at lave den engelske klassiker "Fish and chips". Hjemmelavede pommes frites med et dryp eddike serveret med friteret frisk fisk og sauce tartar. Det er virkelig godt!
Mere inspiration

Lækker sauce, der er helt uundværlig til fish and chips

Tartarsauce
1 timer
Tartarsauce
(25)
Velbekomme!
OBS

Hav et låg liggende klar som du kan lægge på gryden, hvis der skulle gå ild i olien. Du må aldrig komme vand på den varme olie.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9208 kJ / 9208 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1724 kJ / 412 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 3,3 % 3,4 g
Kulhydrat: 7 % 7,1 g
Fedt: 89,7 % 41,8 g
Relateret video
Sådan fileterer du torsk

Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.

Ingredienser