Torsk i fad

Torsk i fad

35 min Hovedret
Torsk i fad er en supernem og velsmagende fiskeret som hele familien kan være med til. En sjat piskefløde gør bouillonen fra fisk og grøntsager ekstra lækker. Server torsk i fad når det skal være nemt, for både fisk og grøntsager kommer i samme fad og ryger i ovnen. Det eneste du mangler er at koge kartofler.
Mere inspiration

Har du en rest kogte kartofler, er der basis for en dejlig kartoffelmad.

Velbekomme!
Klimatip

Du kan spare på energien, når du koger kartofler, ved at koge dem i lidt vand. 1 kg kartofler kan koges i 2 dl vand tilsat 1 tsk salt. Kom de skrællede kartofler i koldt vand i gryden, læg låg og bring i kog ved kraftig varme. Når det damper godt, kan du skrue ned til svag varme. Sluk for kartoflerne, når de er næsten møre og lad dem stå på blusset. Så koger de færdige ved eftervarmen i gryden. Hæld vandet fra og lad kartoflerne dampe tørre.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1961 kJ / 1961 kcal

Næringsindhold pr. 100g

327 kJ / 78 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 27,1 % 5,2 g
Kulhydrat: 44,6 % 8,6 g
Fedt: 28,3 % 2,5 g
Relateret video
Sådan fileterer du torsk

Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.

Ingredienser