Torsk i fad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

35 min

Torsk i fad er en supernem og velsmagende fiskeret som hele familien kan være med til. En sjat piskefløde gør bouillonen fra fisken og grøntsagerne ekstra lækker.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Torsk i fad

  • 300 g blomkål i buketter
  • 200 g rensede haricots verts
  • 4 gulerødder i mundrette stykker (ca. 200 g)
  • 1½ liter kogende vand
  • 1 dl fiske- eller grøntsagsbouillon
  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 500 g renset torskefilet uden skind, i 4-8 stykker, afhængig af tykkelsen
  • 25 g smør
  • 1 rød chilipeber i tynde ringe
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør

  • 1 dl hakkede dildkviste
  • citron (usprøjtet) i både
  • 1 kg kogte kartofler - let knuste

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Torsk i fad

  1. Kom grøntsagerne i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem trække i ca. 3 min. og hæld vandet fra.
  2. Kom grøntsagerne i et ovnfast fad (ca. 15 x 28 cm), hæld bouillon og fløde over.
  3. Læg torskestykkerne på grøntsagerne, fordel smør og chili og drys med salt.
  4. Bag torskefadet midt i ovnen.

Tag torskefadet ud af ovnen, drys med dild og server med citronbåde og de let knuste kogte kartofler - så I kan søbe flødebouillonen op.

Bagetid

12-15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8282 kJ / 1972 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,4 g
  • Protein: 26,7 %
  • Kulhydrat: 43,7 %
  • Fedt: 29,6 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag