Lav ekstra dildmayo. Den er god som smørrelse i sandwich eller som dip til grønt.
7903 kJ / 1889 kcal
390 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 15,3 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 71,2 % | 16,3 g |
Fedt: | 13,5 % | 1,4 g |
Var det noget med en kartoffelmad med bacon?
Hytteost
|
200 g |
---|---|
Hårdkogt grofthakket æg
|
1 |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Friskpresset citronsaft
|
2 tsk |
Friske dildkviste
|
1 dl |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
Smør
|
15 g |
---|---|
Rødløg i halve skiver (ca. 225 g)
|
3 |
Rugbrød
|
6 skiver |
---|---|
Kolde, kogte kartofler i skiver
|
800 g |
Agurk i skiver (ca. 350 g)
|
1 |
Havsalt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Dildkviste
|
|
---|---|
Evt. grofthakkede saltristet cashewnødder
|