Kartoffelmad med dildmayo

Kartoffelmad med dildmayo

30 min Frokost Hovedret
Kartoffelmad... En kendt frokostklassiker på det danske sommerbord. Kartoffelmadder smager bare af sol og sommer, men dybest set kan en kartoffelmad spises hele året. Her er en vegetarisk version af kartoffelmaden med dildmayo - og både stegte og rå rødløg. Dildmayo er lavet på hytteost, som bliver blendet med æg og bliver helt glat og minder meget om en rigtig mayonnaise, bare med meget mindre fedt. Kartoffelmadderne kan godt mætte som hovedret, men kan naturligvis også serveres til frokost.
Mere inspiration

Var det noget med en kartoffelmad med bacon?

Velbekomme!
Tip

Lav ekstra dildmayo. Den er god som smørrelse i sandwich eller som dip til grønt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1873 kJ / 1873 kcal

Næringsindhold pr. 100g

387 kJ / 92 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,3 g
Protein: 76,5999984741211 % 3,8 g
Kulhydrat: 313,79998779296875 % 15,5 g
Fedt: 32,400001525878906 % 1,6 g
Relateret video
Kartoffelmad med dildmayo

Ingredienser