Lav ekstra dildmayo. Den er god som smørelse i sandwich eller som dip til grønt.
7901 kJ / 1888 kcal
391 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 15,3 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 71,2 % | 16,4 g |
Fedt: | 13,5 % | 1,4 g |
Var det noget med en kartoffelmad med bacon?
200 g
Hytteost
|
|
---|---|
1
Hårdkogt grofthakket æg
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 dl
Dildkviste
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
3
Rødløg i halve skiver (ca. 225 g)
|
6 skiver
Rugbrød
|
|
---|---|
800 g
Kolde, kogte kartofler i skiver
|
|
1
Agurk i skiver (ca. 350 g)
|
|
½ tsk
Havsalt
|
|
Friskkværnet peber
|
Dildkviste
|
|
---|---|
Evt. grofthakkede saltristede cashewnødder
|