Kartoffelmad med dildmayo

Kartoffelmad med dildmayo

30 min Frokost Hovedret

Kartoffelmad....det smager bare af sol og nye kartofler, men dybest set kan en kartoffelmad spises hele året. Her er en vegetarisk version af kartoffelmaden med bl.a. dildmayo, cashewnødder og stegte og rå rødløg. Dildmayo er lavet på hytteost, som bliver blendet med æg og bliver helt glat og minder meget om en rigtig mayonnaise, bare med meget mindre fedt. Kartoffelmadderne kan godt mætte som hovedret, men kan naturligvis også serveres til frokost.

Mere inspiration

Var det noget med en kartoffelmad med bacon?

Velbekomme!
Tips

Server evt. nogle af kartoffel- og agurkeskiverne i en skål ved siden af. Hvis du serverer kartoffelmadderne til forkost er her til 6 personer.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9677 kJ / 2313 kcal

Næringsindhold pr. 100g

472 kJ / 113 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 15,4 % 4,3 g
Kulhydrat: 58,9 % 16,4 g
Fedt: 25,7 % 3,3 g
Relateret video
Hvordan koger man nye kartofler

Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer. 

Ingredienser