I stedet for marinerede sild kan du bruge kryddersild eller en anden fed fisk.
Salaten egner sig også godt som en del af en frokost til 6-8 personer.
7902 kJ / 1889 kcal
380 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 19,8 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 53,2 % | 11,9 g |
Fedt: | 27 % | 2,8 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
3½ dl
A38 naturel
|
|
---|---|
3 spsk
Fintrevet frisk peberrod
|
|
¾ tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 liter
Romainesalat revet i grove stykker (ca. 100 g)
|
|
---|---|
500 g
Kolde, pillede kartofler i skiver
|
|
400 g
Kolde, dampede grønne bønner
|
|
6
Marinerede sild i 2-3 cm strimler
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
3
Hårdkogte æg i kvarte
|
|
1 lille bakke karse
|
240 g
Groft rugbrød
|
---|