I stedet for marinerede sild kan du bruge kryddersild eller en anden fed fisk.
8010 kJ / 1914 kcal
385 kJ / 92 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 18,9 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 53 % | 12 g |
Fedt: | 28,1 % | 2,9 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
3½ dl | |
Fintrevet frisk peberrod
|
3 spsk |
Sukker
|
¾ tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Romainesalat revet i grove stykker (ca. 100 g)
|
1 liter |
---|---|
Kolde, pillede kartofler i skiver
|
500 g |
Kolde, dampede haricots verts
|
400 g |
Marinerede sild i 2-3 cm strimler
|
6 |
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
1 bundt |
Hårdkogte æg i kvarte
|
3 |
1 lille bakke karse
|
Groft rugbrød
|
240 g |
---|