Salat med kartofler og marinerede sild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

60+ min

Peberrodsdressingen giver lidt bid til salaten. Du kan efter smag skrue op eller ned for styrken ved at tilsætte mere eller mindre peberrod.

Ingredienser

Antal portioner

Peberrodsdressing

  • 1 liter romainesalat revet i grove stykker
  • 500 g kolde, pillede kartofler i skiver
  • 300 g kolde, dampede haricots verts
  • 6 marinerede sildefileter i 2-3 cm strimler
  • 6 forårsløg i tynde ringe
  • 3 hårdkogte æg i kvarte
  • 1 lille bakke karse

Tilbehør

  • 240 g groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Peberrodsdressing

Vend A38®, peberrod, sukker, salt og peber sammen i en skål. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Fordel romainesalat, kartofler, bønner, sild og løg på portionstallerkener. Læg herpå de kvarte æg og karse i buketter. Kom lidt dressing på salaten og server resten i en skål ved siden af.

Tips

I stedet for marinerede sild kan man bruge kryddersild.

Salaten egner sig også godt som en del af en frokost til 6-8 personer.

Sådan koger du æg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,7 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: