Salat med kartofler og marinerede sild

Bedømmelse

(15 vurderinger)

60+ min

Peberrodsdressingen giver lidt bid til salaten. Du kan efter smag skrue op eller ned for styrken ved at tilsætte mere eller mindre peberrod.

Ingredienser

Antal portioner

Peberrodsdressing

  • 1 liter romainesalat revet i grove stykker
  • 500 g kolde, pillede kartofler i skiver
  • 300 g kolde, dampede haricots verts
  • 6 marinerede sildefileter i 2-3 cm strimler
  • 6 forårsløg i tynde ringe
  • 3 hårdkogte æg i kvarte
  • 1 lille bakke karse

Tilbehør

  • 240 g groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Peberrodsdressing

Vend A38®, peberrod, sukker, salt og peber sammen i en skål. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Fordel romainesalat, kartofler, bønner, sild og løg på portionstallerkener. Læg herpå de kvarte æg og karse i buketter. Kom lidt dressing på salaten og server resten i en skål ved siden af.

Tips

I stedet for marinerede sild kan man bruge kryddersild.

Salaten egner sig også godt som en del af en frokost til 6-8 personer.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,7 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde: