Ørredrillettes
1 time 50 min
•
Arbejdstid: 20 min
•
Kold ørredrillettes med kogte kartofler, cornichoner, rødløg og frisk dild. Opskrift på en nem lækkerbisken, både på frokostbordet, som snack, tapas - og i både madpakke og på picnic.
Ingredienser
4
Røgede ørredfileter uden skind (ca. 250 g)
|
|
---|---|
1½ dl
Creme fraiche
|
|
100 g
Kolde, kogte kartofler i små tern
|
|
25 g
Grofthakkede cornichoner
|
|
3 spsk
Finthakket frisk dild
|
|
2 spsk
Finthakket rødløg
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Dildkviste
|
|
---|---|
Rødløg i tynde både
|
Tilbehør
360 g
Ristet rugbrød
|
|
---|---|
1 dl
Ufarvet lagereddike
|
Sådan gør du
Ørredrillettes kan også serveres i en skål. Bank skålen let mod køkkenbordet før den tildækkede ørredrillettes stilles på køl. Ørredrillettes kan stå tildækket i køleskabet til næste dag.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6259 kJ / 1496 kcal
Næringsindhold pr. 100g
621 kJ / 148 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,3 g |
Protein: | 20,2 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 52 % | 19 g |
Fedt: | 27,8 % | 4,7 g |