Ørredmousse på salatbund
2 timer 15 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
Ørredmousse er en velsmagende, lækker og cremet mousse, som er perfekt til forret, pålæg eller tapas. Prøv opskriften på den mousse med ørred - et godt alternativ til den velkendte tunmousse.
Ingredienser
2
Røgede ørreder
|
|
---|---|
100 g
Flødeost
|
|
1 dl
Creme fraiche 38%
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
25 g
Renset rucolasalat
|
|
---|---|
1¼ liter
Feldsalat i buketter
|
|
¾ liter
Hjertesalat revet i grove stykker
|
|
50 g
Ufarvet kaviar
|
|
1
Limefrugt i kvarte skiver
|
Tilbehør
150 g
Ristet flutes
|
---|
Pynt
Skovsyre
|
---|
Sådan gør du
Ved serveringen
Drikkevarer
Ørredmoussen kan tilberedes dagen før.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6599 kJ / 1577 kcal
Næringsindhold pr. 100g
943 kJ / 225 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 10,7 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 37,4 % | 20,7 g |
Fedt: | 51,9 % | 13,2 g |