Ørred og æggestand

Ørred og æggestand

60+ min Frokost
Ørred og æggestand er en klassiker, fx som en del af julefrokost- eller påskefrokostbordet. Det smager også godt med krydderurter i æggestanden.
Mere inspiration

Lækker forret og/eller frokostret - uanset årstid.

Lakserillette
15 min
Lakserillette
(122)
Velbekomme!
Tips

I stedet for piskefløde kan du bruge madlavningsfløde 18% eller mælk. Røget ørred kan erstattes af røget svinemørbrad. Prøv at lave æggestanden med forskellige krydderurter, fx ½ dl fintklippet purløg eller 1 dl plukket brøndkarse. Pynt med fintrevet frisk peberrod, ½ dl fintstrimlet bredbladet persille eller finthakket rødløg ved serveringen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3855 kJ / 921 kcal

Næringsindhold pr. 100g

810 kJ / 194 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 25,9 % 12,4 g
Kulhydrat: 2,1 % 1 g
Fedt: 72 % 15,8 g

Ingredienser