Lækker forret og/eller frokostret - uanset årstid.
I stedet for piskefløde kan du bruge madlavningsfløde 18% eller mælk. Røget ørred kan erstattes af røget svinemørbrad. Prøv at lave æggestanden med forskellige krydderurter, fx ½ dl fintklippet purløg eller 1 dl plukket brøndkarse. Pynt med fintrevet frisk peberrod, ½ dl fintstrimlet bredbladet persille eller finthakket rødløg ved serveringen.
3828 kJ / 915 kcal
804 kJ / 192 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 25,8 % | 12,2 g |
Kulhydrat: | 2 % | 0,9 g |
Fedt: | 72,2 % | 15,7 g |
Æg
|
3 |
---|---|
1 dl | |
Fint salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet hvid peber
|
|
Smør til pensling
|
Røgede ørredfileter
|
200 g |
---|
Fintklippet purløg
|
3 spsk |
---|---|
Friskkværnet hvid peber
|
Rugbrød
|
---|