Ørrederne kan også tilberedes i ovnen, ca. 25 min. ved 200°.
6714 kJ / 1605 kcal
479 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 5,9 % | 1,7 g |
Kulhydrat: | 44,1 % | 12,4 g |
Fedt: | 50 % | 6,5 g |
Blødt smør
|
75 g |
---|---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Hakkede frisk basilikum
|
2 tsk |
Ørreder (ca. 1 kg)
|
4 |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Groftrevne friske spinatblade
|
1½ liter |
---|---|
Finthakket rødløg
|
1 |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Olie
|
2 spsk |
Vand
|
3 spsk |
Kartofler
|
1 kg |
---|