Kartoffelmad med bacon
20 min
•
&format=webp)
Er der noget bedre end en kartoffelmad med nye kartofler? Og så ovenikøbet en kartoffelmad med bacon. I stedet for mayonnaisen har vi lavet en hytteostcreme med avocado - lettere, grønnere og lækker topping til din kartoffelmad.
Ingredienser
Bacon
125 g
Bacon i tynde skiver
|
---|
Avocadocreme
200 g
Hytteost
|
|
---|---|
2
Modne avocadoer (ca. 300 g)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Kartoffelmad
6 skiver
Groft rugbrød (ca. 300 g)
|
|
---|---|
600 g
Kogte små nye kartofler i skiver
|
|
250 g
Grillede grønne asparges
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
Pynt
Flagesalt
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Bacon
Avocadocreme
Kartoffelmad
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9328 kJ / 2229 kcal
Næringsindhold pr. 100g
495 kJ / 118 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 14,4 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 42,4 % | 12,3 g |
Fedt: | 43,2 % | 5,8 g |
Relateret video
Gulerods-'bacon'
Gulerods-'bacon' smager naturligvis ikke som bacon, men det ligner til forveksling pg kan bruges som topping på supper, salater eller i en vegetarisk sandwich.
