Brunchbræt
&format=webp)
Skal du imponere venner eller familie med en lækker brunch, så har vi udvilet dette skønne brunchbræt med alt fra frugt, yoghurt og pandekager til røget laks, baconæg, ost og avocadomadder. Brunch kombinerer det bedste fra morgenbordet og frokosten - og dette brunchbræt kan varieres i det uendelige alt efter sæson, årstid og anledning. Når du anretter alt til brunchen på et bræt samlet, så fremstår brunchen som en smuk regnbue af lækre farver. Brunchbrættet kan nemt anrettes til 2, 4 eller flere personer.
Ingredienser
Baconæg
4 skiver
Bacon
|
|
---|---|
4
Æg
|
|
Fintsnittet purløg
|
Avocadomad
1
Stor avocado
|
|
---|---|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
4 skiver
Ristet flutes eller andet ristet brød (ca. 100 g)
|
|
½
Finthakket rødløg
|
100 g
Røget laks i skiver
|
|
---|---|
50 g
Babysalatblade
|
|
300 g
Yoghurt 10%
|
|
2 spsk
Akaciehonning
|
|
4
Små pandekager
|
|
75 g
Basilikumpesto
|
|
100 g
Lagret cheddarost i skiver
|
|
2
Pærer og/eller æbler i tynde skiver
|
|
200 g
Friske bær, fx hindbær, brombær og ribs
|
|
100 g
Røde og gule cherrytomater i halve
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Spiselige blomster, fx gule kronblade fra sæsonens blomster
|
|
---|---|
Friske bær
|
Tilbehør
400 g
Ristet brød, fx landbrød og rugbrød
|
---|
Sådan gør du
Baconæg
Avocadomad
Sådan anretter du brunchbrættet
Er I mange til brunch kan du vælge at anrette flere ens brætter, eller du kan anrette større portioner af de enkelte dele på hver sit bræt/fad.
Se hvordan du laver et brunchbræt til påske her. Skal du imponere venner eller familie med en lækker påskebrunch, så se med her. Dette skønne brunchbræt indeholder alt frafrugt, yoghurt og pandekager til røget laks, baconæg, ost og avocadomadder.
