Bag selv dine pandekager til brunchbrættet - prøv denne opskrift.
Er I mange til brunch kan du vælge at anrette flere ens brætter, eller du kan anrette større portioner af de enkelte dele på hver sit bræt/fad.
17148 kJ / 4098 kcal
739 kJ / 177 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 16 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 36,3 % | 15,8 g |
Fedt: | 47,7 % | 9,5 g |
Se hvordan du laver et brunchbræt til påske her. Skal du imponere venner eller familie med en lækker påskebrunch, så se med her. Dette skønne brunchbræt indeholder alt frafrugt, yoghurt og pandekager til røget laks, baconæg, ost og avocadomadder.
Bacon
|
4 skiver |
---|---|
Æg
|
4 |
Fintsnittet purløg
|
Stor avocado
|
1 |
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Ristet flutes eller andet ristet brød (ca. 100 g)
|
4 skiver |
Finthakket rødløg
|
½ |
Røget laks i skiver
|
100 g |
---|---|
Blandede babysalatblade
|
50 g |
300 g | |
Akaciehonning
|
2 spsk |
Små pandekager
|
4 |
Basilikumpesto
|
75 g |
100 g | |
Pærer og/eller æbler i tynde skiver
|
2 |
Friske bær, fx hindbær, brombær og ribs
|
200 g |
Røde og gule cherrytomater i halve
|
100 g |
Friskkværnet peber
|
Spiselige blomster, fx gule kronblade fra sæsonens blomster
|
|
---|---|
Friske bær
|
Ristet brød, fx landbrød og rugbrød
|
400 g |
---|