Er I mange til brunch kan du vælge at anrette flere ens brætter, eller du kan anrette større portioner af de enkelte dele på hver sit bræt/fad.
16987 kJ / 4060 kcal
732 kJ / 175 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 15,4 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 36,5 % | 15,7 g |
Fedt: | 48,1 % | 9,5 g |
Bag selv dine pandekager til brunchbrættet - prøv denne opskrift.
Se hvordan du laver et brunchbræt til påske her. Skal du imponere venner eller familie med en lækker påskebrunch, så se med her. Dette skønne brunchbræt indeholder alt frafrugt, yoghurt og pandekager til røget laks, baconæg, ost og avocadomadder.
4 skiver
Bacon
|
|
---|---|
4
Æg
|
|
Fintsnittet purløg
|
1
Stor avocado
|
|
---|---|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
4 skiver
Ristet flutes eller andet ristet brød (ca. 100 g)
|
|
½
Finthakket rødløg
|
100 g
Røget laks i skiver
|
|
---|---|
50 g
Babysalatblade
|
|
300 g
Græsk yoghurt
|
|
2 spsk
Akaciehonning
|
|
4
Små pandekager
|
|
75 g
Basilikumpesto
|
|
100 g
Lagret cheddarost i skiver
|
|
2
Pærer og/eller æbler i tynde skiver
|
|
200 g
Friske bær, fx hindbær, brombær og ribs
|
|
100 g
Røde og gule cherrytomater i halve
|
|
Friskkværnet peber
|
Spiselige blomster, fx gule kronblade fra sæsonens blomster
|
|
---|---|
Friske bær
|
400 g
Ristet brød, fx landbrød og rugbrød
|
---|