50-60 min. ved 200° - traditionel ovn.
Hvis de søde kartofler er store så del dem i halve og kvarte, inden du bager dem.
11201 kJ / 2677 kcal
473 kJ / 113 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 13,9 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 41,1 % | 11,4 g |
Fedt: | 45 % | 5,7 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
8
Små søde kartofler (ca. 1500 g)
|
---|
1
Avocado (ca. 225 g)
|
|
---|---|
250 g
Hytteost
|
|
100 g
Kogt, røget skinke i strimler
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
75 g
Finthakket grønkål
|
|
100 g
Blåskimmelost
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
1 dl
Creme fraiche
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|