Bagte søde kartofler med to slags dip
•

Kartoflens naturlige søde smag kommer frem efter noget tid i ovnen og harmonerer perfekt sammen med de to slags dip.
Ingredienser
8
Små søde kartofler (ca. 1500 g)
|
---|
Avocadodip med skinke
1
Avocado (ca. 225 g)
|
|
---|---|
250 g
Hytteost
|
|
100 g
Kogt, røget skinke i strimler
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Grønkålsdip med blåskimmel
15 g
Smør
|
|
---|---|
75 g
Finthakket grønkål
|
|
100 g
Blåskimmelost
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
1 dl
Creme fraiche
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Avocadodip med skinke
Grønkålsdip med blåskimmel
Hvis de søde kartofler er store så del dem i halve og kvarte, inden du bager dem.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11202 kJ / 2677 kcal
Næringsindhold pr. 100g
473 kJ / 113 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 14 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 41,1 % | 11,4 g |
Fedt: | 44,9 % | 5,7 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
