Torskerognssalat
1 timer

Torskerognssalat

Bolle med torskerognsalat smager skønt og er et hit at give de mindste med på madpakken.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Torskerognssalat

Bolle med torskerognsalat smager skønt og er et hit at give de mindste med på madpakken.

Antal portioner
  • 1 dåse torskerogn
  • 150 g moset kogt kartofler
  • ½ finthakket salatløg
  • ½ dl klippet frisk karse
  • ¾ dl Kløver® sødmælksyoghurt naturel
  • 2½ tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Findel torskerognen og rør den sammen med kartoffel, løg, karse, yoghurt, citronsaft, salt og peber. Lad salaten stå tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag torskerognssalaten til.

Torskerognssalat smager dejligt sammen med friske spinatblade, friske sukkerærter og landbrød.

Til madpakken

Tag 1 portion torskerognssalat fra og stil den tildækket i køleskabet til næste dag.

Tip

I stedet for torskerogn på dåse kan man anvende frisk torskerogn eller stenbiderrogn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 1650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 25 %
Print