Torskerognssalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

1 timer

Bolle med torskerognsalat smager skønt og er et hit at give de mindste med på madpakken.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dåse torskerogn
  • 150 g moset kogt kartofler
  • ½ finthakket salatløg
  • ½ dl klippet frisk karse
  • ¾ dl Kløver® sødmælksyoghurt naturel Sødmælksyoghurt naturel
  • 2½ tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Findel torskerognen og rør den sammen med kartoffel, løg, karse, yoghurt, citronsaft, salt og peber. Lad salaten stå tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag torskerognssalaten til.

Torskerognssalat smager dejligt sammen med friske spinatblade, friske sukkerærter og landbrød.

Til madpakken

Tag 1 portion torskerognssalat fra og stil den tildækket i køleskabet til næste dag.

Tip

I stedet for torskerogn på dåse kan man anvende frisk torskerogn eller stenbiderrogn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: