Torskerognssalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

1 timer

Bolle med torskerognsalat smager skønt og er et hit at give de mindste med på madpakken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dåse torskerogn
  • 150 g moset kogt kartofler
  • ½ finthakket salatløg
  • ½ dl klippet frisk karse
  • ¾ dl Kløver® sødmælksyoghurt naturel Sødmælksyoghurt naturel
  • 2½ tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Findel torskerognen og rør den sammen med kartoffel, løg, karse, yoghurt, citronsaft, salt og peber. Lad salaten stå tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag torskerognssalaten til.

Torskerognssalat smager dejligt sammen med friske spinatblade, friske sukkerærter og landbrød.

Til madpakken

Tag 1 portion torskerognssalat fra og stil den tildækket i køleskabet til næste dag.

Tip

I stedet for torskerogn på dåse kan man anvende frisk torskerogn eller stenbiderrogn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag