Torskerognssalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

1 timer

Bolle med torskerognsalat smager skønt og er et hit at give de mindste med på madpakken.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dåse torskerogn
  • 150 g moset kogt kartofler
  • ½ finthakket salatløg
  • ½ dl klippet frisk karse
  • ¾ dl Kløver® sødmælksyoghurt naturel Sødmælksyoghurt naturel
  • 2½ tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Findel torskerognen og rør den sammen med kartoffel, løg, karse, yoghurt, citronsaft, salt og peber. Lad salaten stå tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag torskerognssalaten til.

Torskerognssalat smager dejligt sammen med friske spinatblade, friske sukkerærter og landbrød.

Til madpakken

Tag 1 portion torskerognssalat fra og stil den tildækket i køleskabet til næste dag.

Tip

I stedet for torskerogn på dåse kan man anvende frisk torskerogn eller stenbiderrogn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: