Torskerognssalat
15 min
•
Torskerognssalat smager skønt og er et sikkert hit på frokostbordet. Server torskerognssalaten med ristet rugbrød og lidt forskelligt grønt. Torskerognssalat er også lækkert i madpakken - kom fx torskerognssalaten i en grovbolle, pitabrød eller bagel. Når frisk torskerogn er i sæson i det tidlige forår, er denne torskerognssalat ekstra lækker - men salaten kan sagtens laves med torskerogn fra dåse resten af året. Velbekomme.
Ingredienser
Torskerognssalat
1 dåse
Torskerogn (ca. 200 g)
|
|
---|---|
1 dl
Creme fraiche
|
|
2 spsk
Finthakket purløg
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Finthakket purløg
|
---|
Tilbehør
200 g
Ristet groft rugbrød
|
|
---|---|
300 g
Grøntsager, fx gulerødder, agurk og bladselleri i stænger
|
Sådan gør du
Torskerognssalat
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3489 kJ / 834 kcal
Næringsindhold pr. 100g
427 kJ / 102 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 20,8 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 52,3 % | 13,1 g |
Fedt: | 26,9 % | 3,1 g |
Relateret video
Torskerognssalat smager skønt og er et sikkert hit på frokostbordet.