Blødkogt æg

10 min Morgenmad

Det er ikke raketvidenskab at koge blødkogte æg, men alle har sikkert prøvet at koge et blødkogt æg enten for meget eller for lidt. Prøv denne opskrift næste gang du skal lave et perfekt blødkogt æg, hvor hviden er fast, og blommen flydende.

Blødkogt æg
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1236 kJ / 295 kcal

Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 36,1 %
Kulhydrat: 2,3 %
Fedt: 61,6 %
Bemærk

Kogetiden afhænger af æggenes størrelse. Små æg skal koge i ca. 4 min for at blive blødkogte, mens store æg skal koge i ca. 6 min.

Relateret video
Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.

Ingredienser