Det er ikke raketvidenskab at koge blødkogte æg, men alle har sikkert prøvet at koge et blødkogt æg enten for meget eller for lidt. Prøv denne opskrift næste gang du skal lave et perfekt blødkogt æg, hvor hviden er fast, og blommen flydende.
Fantastisk lækker ret på morgenbordet - når ægget skal have sin velfortjente hædersplads.
Kogetiden afhænger af æggenes størrelse. Små æg skal koge i ca. 4 min for at blive blødkogte, mens store æg skal koge i ca. 6 min.
1236 kJ / 295 kcal
594 kJ / 142 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 36,1 % | 12,6 g |
Kulhydrat: | 2,3 % | 0,8 g |
Fedt: | 61,6 % | 9,9 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.