Torskefileterne kan erstattes af 8 fiskefileter, som tilberedes på samme måde som torsken - eller alternativt paneres i rasp.
12386 kJ / 2960 kcal
427 kJ / 102 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 19,9 % | 5 g |
Kulhydrat: | 34,8 % | 8,7 g |
Fedt: | 45,3 % | 5,2 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
½
Æble fx coxorange, i meget små tern
|
|
---|---|
2 spsk
Finthakkede løg
|
|
1 dl
Færdigkøbt remoulade
|
|
¼ tsk
Karry
|
|
½ dl
Hakket frisk kruspersille
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
¼ liter
A38 naturel
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
¼ liter
Friske bønnespirer
|
|
---|---|
1
Agurk i halve, tynde skiver (ca. 300 g)
|
|
1 liter
Fintstrimlet icebergsalat
|
600 g
Frisk torskefilet uden skind
|
|
---|---|
3 spsk
Hvedemel
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
20 g
Smør
|
1 kg
Kogte kartofler
|
|
---|---|
1
Citron (usprøjtet) i både
|