Torskefileterne kan erstattes af 8 fiskefileter, som tilberedes på samme måde som torsken - eller alternativt paneres i rasp.
12384 kJ / 2960 kcal
427 kJ / 102 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 19,9 % | 5 g |
Kulhydrat: | 34,8 % | 8,7 g |
Fedt: | 45,3 % | 5,2 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
Æble fx coxorange, i meget små tern
|
½ |
---|---|
Finthakkede zittauerløg
|
2 spsk |
Færdigkøbt remoulade
|
1 dl |
Ostindisk karry
|
¼ tsk |
Hakket frisk kruspersille
|
½ dl |
Sukker
|
½ tsk |
A38 naturel
|
¼ liter |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
Friske bønnespirer
|
¼ liter |
---|---|
Agurk i halve, tynde skiver (ca. 300 g)
|
1 |
Fintstrimlet icebergsalat
|
1 liter |
Frisk torskefilet uden skind
|
600 g |
---|---|
Hvedemel
|
3 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Smør
|
20 g |
Kogte kartofler
|
1 kg |
---|---|
Citron (usprøjtet) i både
|
1 |