Gambas al ajillo - Hvidløgsrejer

Gambas al ajillo - Hvidløgsrejer

15 min

Gambas al ajillo er navnet på den spanske tapas klassiker - hvidløgsrejer. Retten er helt enkel og består af kæmperejer stegt i olivenolie med masser af hvidløg. Gambas al ajillo serveres med godt brød, som dyppes i den overskydende olie. Nem, lille og hurtig appetizer/tapas ret, der smager fantastisk - uanset om man siger hvidløgsrejer på dansk eller spansk.

Mere inspiration

Server hvidløgsrejerne sammen med fx et tapasbræt.

Tapasbræt
30 min
Tapasbræt
(8)
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4434 kJ / 1060 kcal

Næringsindhold pr. 100g

985 kJ / 235 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 18,9 % 11 g
Kulhydrat: 5 % 2,9 g
Fedt: 76,1 % 20,3 g
Relateret video
Gambas al ajillo - Hvidløgsrejer

Ingredienser