Er du til mere asiatisk inspireret mad, så prøv denne nemme og lækre Pad thai.
8788 kJ / 2100 kcal
484 kJ / 116 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 33,4 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 35,3 % | 10,1 g |
Fedt: | 31,3 % | 4,1 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Kogte rejer
|
200 g |
---|---|
Hakket kyllingebryst (ca. 2 % fedt) eller hakket grisekød
|
300 g |
Arla Karolines Køkken® økologisk revet Mozzarella 20%
|
140 g |
Finthakkede forårsløg (ca. 50 g)
|
½ bundt |
Finthakket rød chilipeber
|
2 spsk |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Små hakkede fed hvidløg
|
3 |
Groft salt
|
¾ tsk |
Smør
|
20 g |
Bambusspyd - ca. 20 cm lange
|
8 |
Glasnudler
|
150 g |
---|
Agurk i halve, skrå skiver (ca. 350 g)
|
1 |
---|---|
Optøede edamamebønner
|
300 g |
Forårsløg i skrå ringe (ca. 50 g)
|
½ bundt |
Finthakket rødløg (ca. 100 g)
|
1 |
Friskpresset limesaft
|
3 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Frisk koriander
|
2 dl |
Rød chilipeber i tynde ringe
|
1 |
Sorte sesamfrø
|
1 tsk |