8759 kJ / 2093 kcal
482 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 34,6 % | 9,8 g |
Kulhydrat: | 35,6 % | 10,1 g |
Fedt: | 29,8 % | 3,9 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
200 g
Kogte rejer
|
|
---|---|
300 g
Hakket kyllingekød eller hakket grisekød
|
|
140 g
Revet mozzarellaost
|
|
½ bundt
Finthakkede forårsløg (ca. 50 g)
|
|
2 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
3
Små hakkede fed hvidløg
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
20 g
Smør
|
|
8
Bambusspyd - ca. 20 cm lange
|
150 g
Glasnudler
|
---|
1
Agurk i halve, skrå skiver (ca. 350 g)
|
|
---|---|
300 g
Optøede edamamebønner
|
|
½ bundt
Forårsløg i skrå ringe (ca. 50 g)
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 100 g)
|
|
3 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
|
1
Rød chilipeber i tynde ringe
|
|
1 tsk
Sorte sesamfrø
|