Er du til mere thailandsk mad, kan du måske lide pad thai.
Du kan undelade nudlerne og servere thai salaten som en let for- eller frokostret. Server evt. et stykke ristet brød til.
Du kan lave en grøn version af thai salaten ved at skifte kødet ud med edamamebønner og tynde strimler af gulerod. Eller du kan lave salaten med grillet kyllingefilet. Skal det være ekstraordinært, kan du skifte flanksteaken ud med oksemørbrad. Hvis I er til næsten råt kød, kan du grille mørbraden et par minutter på hver side, så kødet får stegeskorpe, men er råt indeni - det kaldes seared.
10721 kJ / 2562 kcal
454 kJ / 109 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 23,5 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 44,5 % | 11,9 g |
Fedt: | 32 % | 3,9 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.