Sejfilet med thaifløde og fuldkornsnudler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

En hurtig, sund og nem fiskeret med strejf af østens aromaer.

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g tørrede fuldkornsnudler
  • ½ kg sejfilet
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Thai fløde

  • 300 g broccoli i små buketter
  • 300 g porrer i tynde skiver

Pynt

  • limefrugt i både
  • friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen. Lad dem dryppe godt af og kom dem i bunden af et ildfast fad (ca. 30 x 40 cm). Del fisken mindre stykker og læg dem ovenpå nudlerne. Drys med salt og peber.

Thaifløde

Kog fløde, kokosmælk, limeskal, grøn karry, ingefær, vand og salt sammen i en stor gryde. Kog fløden op.

Kom broccoli og porrer i den varme thaifløde. Kog grøntsagerne ca. 2 min. Fordel grøntsagerne og thaifløden over fisken. Bag fiskefadet midt i ovnen.

Ved serveringen

Pynt fiskefadet med limebåde og friske koriander.

Bagning

Ca. 20 min. ved 150° - varmluft.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,9 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: