Sejfilet med thaifløde og fuldkornsnudler
30 min
•
En hurtig, sund og nem fiskeret med strejf af østens aromaer.
Ingredienser
300 g
Tørrede fuldkornsnudler
|
---|
½ kg
Sejfilet
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Thai fløde
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
2 dl
Kokosmælk
|
|
1 spsk
Limeskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Grøn karrypasta
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
2 dl
Vand
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
300 g
Broccoli i små buketter
|
|
---|---|
300 g
Porrer i tynde skiver
|
Pynt
Limefrugter i både
|
|
---|---|
Frisk koriander
|
Sådan gør du
Bagning:
Ca. 20 min. ved 150° - varmluft.
Thaifløde
Ved serveringen
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9717 kJ / 2322 kcal
Næringsindhold pr. 100g
396 kJ / 95 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 28,3 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 48,3 % | 11,3 g |
Fedt: | 23,4 % | 2,5 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.