Sejfilet med thaifløde og fuldkornsnudler

Sejfilet med thaifløde og fuldkornsnudler

30 min
En hurtig, sund og nem fiskeret med strejf af østens aromaer.

Sådan gør du

Bagning:

Ca. 20 min. ved 150° - varmluft.

  • Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen. Lad dem dryppe godt af og kom dem i bunden af et ildfast fad (ca. 30 x 40 cm). Del fisken mindre stykker og læg dem ovenpå nudlerne. Drys med salt og peber.
Thaifløde
  • Kog fløde, kokosmælk, limeskal, grøn karry, ingefær, vand og salt sammen i en stor gryde. Kog fløden op.
  • Kom broccoli og porrer i den varme thaifløde. Kog grøntsagerne ca. 2 min. Fordel grøntsagerne og thaifløden over fisken. Bag fiskefadet midt i ovnen.
Ved serveringen
  • Pynt fiskefadet med limebåde og friske koriander.
Energiindhold for hele retten:

9665 kJ / 2310 kcal

Næringsindhold pr. 100g

394 kJ / 94 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 28,4 % 6,6 g
Kulhydrat: 48,1 % 11,1 g
Fedt: 23,5 % 2,5 g
Relateret video
Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Ingredienser

300 g Tørrede fuldkornsnudler
½ kg Sejfilet
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
Thai fløde
¼ liter Madlavningsfløde
2 dl Kokosmælk
1 spsk Limeskal (usprøjtet)
1 spsk Grøn karrypasta
2 spsk Fintrevet frisk ingefær
2 dl Vand
¾ tsk Groft salt
300 g Broccoli i små buketter
300 g Porrer i tynde skiver
Pynt
Limefrugter i både
Frisk koriander