11897 kJ / 2843 kcal
513 kJ / 122 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 19,7 % | 6 g |
Kulhydrat: | 44,5 % | 13,4 g |
Fedt: | 35,8 % | 5 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
Tørrede fuldkornsnudler
|
250 g |
---|---|
Vand
|
2 liter |
Groft salt
|
2 tsk |
Karrysauce
|
½ liter |
---|---|
Syrlige røde æbler i tynde både (ca. 250 g)
|
2 |
Rapsolie
|
2½ spsk |
---|---|
Renset torskefilet uden skind - i 6 stykker
|
500 g |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Porrer i tynde ringe (ca. 200 g)
|
2 |
Rødløg i meget tynde både (ca. 200 g)
|
3 |
Små fed hvidløg i skiver
|
2 |
Groft salt
|
¾ tsk |
Grofthakkede cashewnødder
|
50 g |
---|
Fintstrimlet porretop
|
---|