Tryl en rest kogte ris og grøntsager, der måske trænger til at blive spist, om til en velsmagende og indbydende ny ret, nemlig tøm-køleskabet-stegte ris. Grøntsager og ris suppleres af bl.a. æg og nødder, så tøm-køleskabet-stegte ris bliver både mættende og har et sprødt knas. Tøm-køleskabet-stegte ris hjælper dig til at undgå madspild og med at lave nem og hurtig aftensmad.
Vil du lave mad med mere grønt, er det en god idé at have et lager af gode smagsgivere (evt. med umami, den femte grundsmag), som giver det, grøntsagerne måske lige mangler, fx fiskesauce, sojasauce, hoisinsauce, sennep, soltørrede tomater, eddike, citron, ost, bacon, hvidløg, tomatpuré, worcestershiresauce, tørrede svampe og mange andre.
8357 kJ / 1997 kcal
511 kJ / 122 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 11,9 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 56 % | 16,8 g |
Fedt: | 32,1 % | 4,4 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.