Tøm-køleskabet-stegte ris

Tøm-køleskabet-stegte ris

30 min Hovedret
Tryl en rest kogte ris og grøntsager, der måske trænger til at blive spist, om til en velsmagende og indbydende ny ret, nemlig tøm-køleskabet-stegte ris. Grøntsager og ris suppleres af bl.a. æg og nødder, så tøm-køleskabet-stegte ris bliver fyldig og får et sprødt knas. Tøm-køleskabet-stegte ris hjælper dig til at undgå madspild og med at lave nem og hurtig aftensmad.
Mere inspiration

Prøv også denne tøm-køleskabet-ret

Velbekomme!
Klimatip

Vil du lave mad med mere grønt, er det en god idé at have et lager af gode smagsgivere (evt. med umami, den femte grundsmag), som giver det, grøntsagerne måske lige mangler, fx fiskesauce, sojasauce, hoisinsauce, sennep, soltørrede tomater, eddike, citron, ost, bacon, hvidløg, tomatpuré, worcestershiresauce, tørrede svampe og mange andre.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8357 kJ / 1997 kcal

Næringsindhold pr. 100g

511 kJ / 122 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 11,9 % 3,6 g
Kulhydrat: 56 % 16,8 g
Fedt: 32,1 % 4,4 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser