Vietnamesisk kyllingepande

Vietnamesisk kyllingepande

45 min
Frem med spisepindene og nyd en dejlig kyllingeret med masser af grønt og alle de kendte smage fra det asiatiske køkken.
https://www.arla.dk/opskrifter/vietnamesisk-kyllingepande/

Sådan gør du

Sojacreme
  • Vend forsigtig fraiche med sojasauce og honning.
  • Stil sojacremen tildækket på køl til servering.
Kyllingepande
  • Steg kyllingestrimlerne i olie ved jævn til kraftig varme i ca. 3 min.
  • Tilsæt løg, hvidløg, citrongræs og chili og steg i yderligere ca. 1 min.
  • Tilsæt vand, fiskesauce, limeskal- og saft, ingefær, gulerødder og spidskål - og lad det koge ved svag varme i ca. 4 min.
  • Tilsæt squash, salt og peber og lad det koge i ca. 2 min. - stadig ved svag varme.
Anretning af vietnamesisk kyllingepande
  • Pynt den vietnamesiske kyllingepande med lidt cashewnødder og krydderurter.
  • Server sammen med resten af nødderne, krydderurterne, limebåde, kogte ris og sojacreme.
Energiindhold for hele retten:

10814 kJ / 2585 kcal

Næringsindhold pr. 100g

521 kJ / 125 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 26 % 8 g
Kulhydrat: 50,1 % 15,4 g
Fedt: 23,9 % 3,4 g
Mere inspiration

Lyst til endnu en dejlig wok?

Wok med oksekød
30 min
Wok med oksekød
(38)
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.

Ingredienser

Sojacreme
2 dl Fraiche
2 tsk Sojasauce
½ tsk Flydende honning
Kyllingepande
450 g Kyllingeinderfileter i mindre strimler
1 spsk Rapsolie
1 Finthakket løg (ca. 100 g)
2 Små finthakkede fed hvidløg
1 spsk Finthakket citrongræs (1 stilk)
2 tsk Finthakket rød chilipeber
1 dl Vand
1½ spsk Fiskesauce
1 tsk Fintrevet limeskal (usprøjtet)
2 spsk Friskpresset limesaft
2 spsk Fintrevet frisk ingefær
2 Gulerødder i skiver (ca. 100 g)
200 g Fintsnittet spidskål
1 Grøn squash i halve skiver (ca. 300 g)
1 tsk Groft salt
Friskkværnet peber
Tilbehør
75 g Ristede cashewnødder
2 dl Frisk koriander
1 dl Mynteblade
1 Limefrugt i både
320 g Jasminris - koges