10814 kJ / 2585 kcal
521 kJ / 125 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 26 % | 8 g |
Kulhydrat: | 50,1 % | 15,4 g |
Fedt: | 23,9 % | 3,4 g |
Lyst til endnu en dejlig wok?
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Fraiche
|
2 dl |
---|---|
Sojasauce
|
2 tsk |
Flydende honning
|
½ tsk |
Kyllingeinderfileter i mindre strimler
|
450 g |
---|---|
Rapsolie
|
1 spsk |
Finthakket zittauerløg (ca. 100 g)
|
1 |
Små finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Finthakket citrongræs (1 stilk)
|
1 spsk |
Finthakket rød chilipeber
|
2 tsk |
Vand
|
1 dl |
Thai fiskesauce
|
1½ spsk |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Friskpresset limesaft
|
2 spsk |
Fintrevet frisk ingefær
|
2 spsk |
Gulerødder i skiver (ca. 100 g)
|
2 |
Fintsnittet spidskål
|
200 g |
Grøn squash i halve skiver (ca. 300 g)
|
1 |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Ristede cashewnødder
|
75 g |
---|---|
Frisk koriander
|
2 dl |
Friske mynteblade
|
1 dl |
Limefrugt i både
|
1 |
Jasminris - koges
|
320 g |