Vietnamesisk kyllingepande
45 min
•
&format=webp)
Frem med spisepindene og nyd en dejlig kyllingeret med masser af grønt og alle de kendte smage fra det asiatiske køkken.
Ingredienser
Sojacreme
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
2 tsk
Sojasauce
|
|
½ tsk
Flydende honning
|
Kyllingepande
450 g
Kyllingeinderfileter i mindre strimler
|
|
---|---|
1 spsk
Rapsolie
|
|
1
Finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1 spsk
Finthakket citrongræs (1 stilk)
|
|
2 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 dl
Vand
|
|
1½ spsk
Fiskesauce
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
2
Gulerødder i skiver (ca. 100 g)
|
|
200 g
Fintsnittet spidskål
|
|
1
Grøn squash i halve skiver (ca. 300 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Topping
75 g
Ristede cashewnødder
|
|
---|---|
2 dl
Frisk koriander
|
|
1 dl
Mynteblade
|
Tilbehør
4 dl
Jasminris - koges
|
|
---|---|
1
Limefrugt i både
|
Sådan gør du
Sojacreme
Kyllingepande
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10676 kJ / 2552 kcal
Næringsindhold pr. 100g
409 kJ / 98 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 25,8 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 50,2 % | 12,1 g |
Fedt: | 24 % | 2,7 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
