Vietnamesisk kyllingepande

Vietnamesisk kyllingepande

45 min
Frem med spisepindene og nyd en dejlig kyllingeret med masser af grønt og alle de kendte smage fra det asiatiske køkken.

Sådan gør du

Sojacreme
  • Vend forsigtig fraiche med sojasauce og honning.
  • Stil sojacremen tildækket på køl til servering.
Kyllingepande
  • Steg kyllingestrimlerne i olie ved jævn til kraftig varme i ca. 3 min.
  • Tilsæt løg, hvidløg, citrongræs og chili og steg i yderligere ca. 1 min.
  • Tilsæt vand, fiskesauce, limeskal- og saft, ingefær, gulerødder og spidskål - og lad det koge ved svag varme i ca. 4 min.
  • Tilsæt squash, salt og peber og lad det koge i ca. 2 min. - stadig ved svag varme.
Anretning af vietnamesisk kyllingepande
  • Pynt den vietnamesiske kyllingepande med lidt cashewnødder og krydderurter.
  • Server sammen med resten af nødderne, krydderurterne, limebåde, kogte ris og sojacreme.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10814 kJ / 2585 kcal

Næringsindhold pr. 100g

521 kJ / 125 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 26 % 8 g
Kulhydrat: 50,1 % 15,4 g
Fedt: 23,9 % 3,4 g
Mere inspiration

Lyst til endnu en dejlig wok?

Wok med oksekød
30 min
Wok med oksekød
(38)
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser

Sojacreme
Fraiche
2 dl
Sojasauce
2 tsk
Flydende honning
½ tsk
Kyllingepande
Kyllingeinderfileter i mindre strimler
450 g
Rapsolie
1 spsk
Finthakket zittauerløg (ca. 100 g)
1
Små finthakkede fed hvidløg
2
Finthakket citrongræs (1 stilk)
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
2 tsk
Vand
1 dl
Thai fiskesauce
1½ spsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
1 tsk
Friskpresset limesaft
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
2 spsk
Gulerødder i skiver (ca. 100 g)
2
Fintsnittet spidskål
200 g
Grøn squash i halve skiver (ca. 300 g)
1
Groft salt
1 tsk
Friskkværnet peber
Tilbehør
Ristede cashewnødder
75 g
Frisk koriander
2 dl
Friske mynteblade
1 dl
Limefrugt i både
1
Jasminris - koges
320 g