Sambal oelek er en stærk chilipasta. Du kan variere styrken ved at komme mere eller mindre i retten.
10498 kJ / 2509 kcal
614 kJ / 147 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 22,8 % | 8,2 g |
Kulhydrat: | 51,1 % | 18,5 g |
Fedt: | 26,1 % | 4,3 g |
Prøv pgs¨denne wokret med kylling.
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
2 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
400 g
Wokstrimler af okseklump
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1
Stort løg i tynde både (ca. 100 g)
|
|
2
Gulerødder i skrå skiver (ca. 150 g)
|
|
350 g
Broccoli i små buketter og stilken i tynde skiver
|
|
¾ dl
Teriyakisauce
|
|
2 spsk
Sojasauce
|
|
1 tsk
Sambal oelek
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
320 g
Løse ris, parboiled, fx jasmin (ca. 4 dl)
|
---|