Wok med oksekød
30 min
•
En naturlig og dejlig stærk wok ret. Hurtig og lækker aftensmad på ingen tid.
Ingredienser
2 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
250 g
Wokstrimler af okseklump
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1
Stort løg i tynde både (ca. 100 g)
|
|
3
Gulerødder i skrå skiver (ca. 150 g)
|
|
400 g
Broccoli i små buketter og stilken i tynde skiver
|
|
¾ dl
Teriyakisauce
|
|
2 spsk
Sojasauce
|
|
1 tsk
Sambal oelek
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
Tilbehør
4 dl
Løse ris, parboiled, fx jasmin
|
---|
Sådan gør du
Wok med oksekød
Sambal oelek er en stærk chilipasta. Du kan variere styrken ved at komme mere eller mindre i retten.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9767 kJ / 2334 kcal
Næringsindhold pr. 100g
455 kJ / 109 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 19,3 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 55,2 % | 14,8 g |
Fedt: | 25,5 % | 3,1 g |
Relateret video
Hvordan koger man ris
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.