Wok med blomkålsris

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Nem wok serveret med blomkålsris - en lækker hverdagsret, hvor der virkelig er skruet op for grøntsagerne.

Ingredienser

Antal portioner

Kvarkdressing

Blomkålsris

  • 10 g smør
  • 750 g groftrevet blomkål
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk rapsolie
  • 4 store gulerødder i tynde stave (ca. 300 g)
  • 2 røde og gule peberfrugter i strimler (ca. 300 g)
  • 3 porrer i ringe (ca. 500 g)
  • 150 g bælgede edamamebønner (sojabønner)
  • 1 dl light kokosmælk
  • 2 tsk sambal oelek
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør

  • 240 g naanbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kvarkdressing

Bland kvark med ingefær, citronsaft og salt. Rør dressingen blød med vand og stil den tildækket i køleskabet i mindste 15 min. og smag til.

Blomkålsris

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Tilsæt blomkål og salt og steg ved kraftig varme og under omrøring i ca. 10 min. Drys med peber.

Lad en wok blive godt varm og tilsæt olien. Steg, ved kraftig varme, gulerødderne i ca. 1 min. og tag dem op. Steg peberfrugterne i ca. 1 min. og tag dem op. Steg porrerne i ca. 1 min. og kom gulerødder og peberfrugter tilbage i wokken sammen med bønner, kokosmælk, sambal oelek og salt. Varm retten igennem og smag til. Server straks med blomkålsris, kvarkdressing og naanbrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 56,2 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: