Wok med blomkålsris

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Nem wok serveret med blomkålsris - en lækker hverdagsret, hvor der virkelig er skruet op for grøntsagerne.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kvarkdressing

Blomkålsris

  • 10 g smør
  • 750 g groftrevet blomkål
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk rapsolie
  • 4 store gulerødder i tynde stave (ca. 300 g)
  • 2 røde og gule peberfrugter i strimler (ca. 300 g)
  • 3 porrer i ringe (ca. 500 g)
  • 150 g bælgede edamamebønner (sojabønner)
  • 1 dl light kokosmælk
  • 2 tsk sambal oelek
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør

  • 240 g naanbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kvarkdressing

Bland kvark med ingefær, citronsaft og salt. Rør dressingen blød med vand og stil den tildækket i køleskabet i mindste 15 min. og smag til.

Blomkålsris

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Tilsæt blomkål og salt og steg ved kraftig varme og under omrøring i ca. 10 min. Drys med peber.

Lad en wok blive godt varm og tilsæt olien. Steg, ved kraftig varme, gulerødderne i ca. 1 min. og tag dem op. Steg peberfrugterne i ca. 1 min. og tag dem op. Steg porrerne i ca. 1 min. og kom gulerødder og peberfrugter tilbage i wokken sammen med bønner, kokosmælk, sambal oelek og salt. Varm retten igennem og smag til. Server straks med blomkålsris, kvarkdressing og naanbrød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 56,2 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag