Wok med blomkålsris

Wok med blomkålsris

45 min Hovedret

Wok med blomkålsris er nem og velsmagende vegetarmad - en lækker hverdagsret, hvor der virkelig er skruet op for grøntsagerne. Har du prøvet blomkålsris - dem kan man godt blive lidt afhængige af, og det er alletiders måde at få ekstra grøntsager puttet ind i aftensmaden. I wokken kan du komme de grøntsager, vi har foreslået. Men du kan også benytte chancen til at få ryddet op i grøntsagsskuffen og lave din egen kombination. Det er da en win-win - grøn aftensmad og ingen madspild.

Mere inspiration

Lyst til mere wok? Prøv også wok med kylling, nudler og grøntsager.

Velbekomme!
Tip

Når du steger i en wok (og i det hele taget) er det en god idé at bruge 2 redskaber, fx 2 træspatler. Du har meget bedre styr over tingene og kan vende rundt uden at ødelægge råvarerne.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7676 kJ / 1835 kcal

Næringsindhold pr. 100g

287 kJ / 69 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 21,5 % 3,6 g
Kulhydrat: 48,3 % 8,2 g
Fedt: 30,2 % 2,3 g
Relateret video
Sådan laver du blomkålsris

Blomkålsris er en nem måde at få flere grøntsager på. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du hurtigt laver blomkålsris.

Ingredienser