Når du steger i en wok (og i det hele taget) er det en god idé at bruge 2 redskaber, fx 2 træspatler. Du har meget bedre styr over tingene og kan vende rundt uden at ødelægge råvarerne.
6879 kJ / 1644 kcal
257 kJ / 61 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 21,4 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 48,6 % | 7,4 g |
Fedt: | 30 % | 2,1 g |
Blomkålsris er en nem måde at få flere grøntsager på. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du hurtigt laver blomkålsris.
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
1 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Vand
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
750 g
Groftrevet blomkål
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
4
Store gulerødder i tynde strimler (ca. 300 g)
|
|
2
Røde og gule peberfrugter i strimler (ca. 300 g)
|
|
3
Porrer i ringe (ca. 500 g)
|
|
150 g
Bælgede edamamebønner
|
|
1 dl
Light kokosmælk
|
|
2 tsk
Sambal oelek
|
|
1 tsk
Groft salt
|
240 g
Naanbrød
|
---|