Hvis du smører fadet, du lægger forårsrullerne på, med lidt olie, hænger de ikke fast i fadet.
4928 kJ / 1178 kcal
311 kJ / 74 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 38,8 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 26,4 % | 4,8 g |
Fedt: | 34,8 % | 2,9 g |
Her den klassiske opskrift på forårsruller.
300 g
Kyllingeinderfileter
|
|
---|---|
2 tsk
Rapsolie
|
|
2 spsk
Teriyakisauce
|
1½ dl
Skyr naturel, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
3 spsk
Grov peanutbutter
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1½ spsk
Sojasauce
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
16 plader
Rispapir
|
|
---|---|
1
Friske krydderurt, fx korianderblade
|
|
200 g
Lilla spidskål i strimler
|
|
3
Gulerødder i strimler (ca. 225 g)
|
|
1
Mangofrugt i strimler (ca. 250 g)
|
|
½
Agurk i strimler (ca. 150 g)
|