Friske forårsruller med peanutbutter sauce
45 min
•
&format=webp)
Friske forårsruller med peanutbutter sauce. Det er let og indbydende aftensmad med masser af sprøde grøntsager og kylling krydret med teriyaki sauce. Peanutbutter sauce er super lækker at dyppe grøntsager i eller som her - friske forårsruller. Peanutbutter saucen kan sagtens laves let, når du bruger skyr. De friske forårsruller kan I hygge jer med at lave sammen, inde ved bordet - hvis ikke du vil bruge tid på at stå i køkkenet og lave dem alle.

Britta Surland
Arlas madekspert, kok og mor til 2
Ingredienser
Teriyakikylling
250 g
Kyllingeinderfileter
|
|
---|---|
2 tsk
Rapsolie
|
|
2 spsk
Teriyakisauce
|
Peanutbutter sauce
1½ dl
Skyr naturel, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
3 spsk
Grov peanutbutter
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1½ spsk
Sojasauce
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
Friske forårsruller
16 plader
Rispapir
|
|
---|---|
1
Friske krydderurt, fx korianderblade
|
|
200 g
Lilla spidskål i strimler
|
|
3
Gulerødder i strimler (ca. 225 g)
|
|
1
Mangofrugt i strimler (ca. 250 g)
|
|
½
Agurk i strimler (ca. 150 g)
|
Sådan gør du
Teriyakikylling
Peanutbutter sauce
Friske forårsruller
Hvis du smører fadet, du lægger forårsrullerne på, med lidt olie, hænger de ikke fast i fadet.
Relateret video
Friske forårsruller med peanutbutter sauce
