Forårsruller

Forårsruller

60+ min
Fryseegnet
Klassiske dybstegte forårsruller med oksekød, hvidkål og gulerod. Forårsruller er slet ikke så vanskelige at håndtere - prøv selv med denne opskrift på hjemmelavede forårsruller. Det tager dog lidt tid, så vælg evt. at lave en stor portion, når du er igang - og frys nogle af dem "rå". Forårsrullerne bliver dybstegt i olie, men kan også ovnsteges. Server forårsrullerne med sød chilisauce.
Mere inspiration

Prøv også at lave hjemmelavede vegetariske forårsruller.

Velbekomme!
Tilberedningstip

Forårsrullerne kan steges i ovnen. Pensl dem med olie og steg dem ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn. Vend dem efter 10 min.

Tip

Hvis ikke du har et termometer, kan du teste oliens temperatur ved at stege en bid lyst brød. Alternativt stikke et grillspyd eller en tandstik af træ i olien. Det skal syde omkring brødet/træet, når det kommer i olien.

Frysetip

Forårsrullerne kan fryses rå. Dybsteg forårsrullerne direkte fra fryseren uden at tø dem først.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

24130 kJ / 5767 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1242 kJ / 297 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 6,3 % 4,6 g
Kulhydrat: 18,4 % 13,4 g
Fedt: 75,3 % 25,3 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. 

Ingredienser