Prøv også at lave hjemmelavede vegetariske forårsruller.
Forårsrullerne kan steges i ovnen. Pensl dem med olie og steg dem ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn. Vend dem efter 10 min.
Hvis ikke du har et termometer, kan du teste oliens temperatur ved at stege en bid lyst brød. Alternativt stikke et grillspyd eller en tandstik af træ i olien. Det skal syde omkring brødet/træet, når det kommer i olien.
Forårsrullerne kan fryses rå. Dybsteg forårsrullerne direkte fra fryseren uden at tø dem først.
24117 kJ / 5764 kcal
1241 kJ / 297 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 6,1 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 18,2 % | 13,3 g |
Fedt: | 75,7 % | 25,4 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
Rapsolie
|
2 tsk |
---|---|
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
1 |
Finthakket fed hvidløg
|
2 |
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
300 g |
Fintsnittet hvidkål
|
400 g |
Revet gulerødder
|
150 g |
Østerssauce
|
4 spsk |
Sojasauce
|
3 spsk |
Frossen, optøet forårsrulledej (ca. 19 x 19 cm)
|
20 plader |
---|
Hvedemel
|
2 spsk |
---|---|
Vand
|
2 spsk |
Rapsolie
|
½ liter |
---|
Sød chilisauce
|
1 dl |
---|