Forårsrullerne kan steges i ovnen. Pensl dem med olie og steg dem ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn. Vend dem efter 10 min.
Hvis ikke du har et termometer, kan du teste oliens temperatur ved at stege en bid lyst brød. Alternativt stikke et grillspyd eller en tandstik af træ i olien. Det skal syde omkring brødet/træet, når det kommer i olien.
Forårsrullerne kan fryses rå. Dybsteg forårsrullerne direkte fra fryseren uden at tø dem først.
24124 kJ / 5766 kcal
1238 kJ / 296 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 6,1 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 18,2 % | 13,3 g |
Fedt: | 75,7 % | 25,3 g |
Prøv også at lave hjemmelavede vegetariske forårsruller.
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
2 tsk
Rapsolie
|
|
---|---|
1
Finthakket løg
|
|
2
Finthakket fed hvidløg
|
|
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
400 g
Fintsnittet hvidkål
|
|
150 g
Revet gulerødder
|
|
4 spsk
Østerssauce
|
|
3 spsk
Sojasauce
|
20 plader
Frossen, optøet forårsrulledej (ca. 19 x 19 cm)
|
---|
2 spsk
Hvedemel
|
|
---|---|
2 spsk
Vand
|
½ liter
Rapsolie
|
---|
1 dl
Sød chilisauce
|
---|