Forårsruller i airfryer
Ny

Forårsruller i airfryer

60+ min
Fryseegnet
Lækre forårsruller med fyld af grøntsager; svampe, kål, løg og peberfrugt. Alle grøntsager kan bruges, så brug gerne dem, du har. Det er ikke så vanskeligt at lave hjemmelavede forårsruller - prøv selv med denne opskrift. Det tager dog lidt tid, så vælg evt. at lave en stor portion, når du er igang - og frys nogle af dem før de steges. Forårsrullerne bliver rigtig gode i airfryeren, men kan også pensles med olie og steges i ovnen eller dybsteges i olie. Server forårsrullerne med en sprød salat og chilidressing.
https://www.arla.dk/opskrifter/forarsruller-i-airfryer/

Sådan gør du

Forårsruller
  • Varm en sauterpande godt op og kom olien og karry på. Svits løg, hvidløg og ingefær i ca. 2 min. ved jævn varme.
  • Tilsæt champignoner og soja og steg i 5-10 min. ved kraftig varme til svampene er stegt tørre.
  • Tilsæt kål og fiskesauce og steg blandingen ved jævn varme i ca. 10 min. eller til kålen er faldet sammen.
  • Tilsæt forårsløg og peberfrugt de sidste par minutter. Smag til.
Sådan samler du forårsrullerne
  • Pak forårsrulledejen ud og læg den under et fugtigt viskestykke. Tag én plade ud ad gangen og placer den med den ene spids vend mod dig selv.
  • Kom ca. 2 spsk fyld på dejen og fold spidsen mod dig selv ind over fyldet. Stram dejen til om fyldet og rul et par gange. Fold siderne ind og rul igen.
  • Pensl den sidste spids med lidt vand. Rul forårsrullen færdig og fortsæt med resten.
Dressing
  • Rør creme fraiche sammen med sød chili sauce og soja og stil den på køl til servering.
  • Steg forårsrullerne i airfryeren - ca. 6 min. på hver side ved 200°. Server dem med sprød salat og dressing.

Forårsrullerne kan steges i ovnen. Pensl dem med olie og steg dem ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn. Vend dem efter 10 min.

Forårsrullerne kan fryses rå. Dybsteg forårsrullerne direkte fra fryseren uden at tø dem først.

Energiindhold for hele retten:

6984 kJ / 1669 kcal

Næringsindhold pr. 100g

410 kJ / 98 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 10,4 % 2,5 g
Kulhydrat: 57,8 % 13,9 g
Fedt: 31,8 % 3,5 g
Mere inspiration

Prøv også at lave hjemmelavede forårsruller med kød.

Forårsruller
60+ min
Forårsruller
(12)
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. 

Ingredienser

Forårsruller - ca. 20 stk.
2 tsk Rapsolie
1 tsk Karry
1 Finthakket løg
2 Finthakket fed hvidløg
2 spsk Fintrevet frisk ingefær
400 g Finthakkede champignoner
2 spsk Sojasauce
400 g Fintsnittet hvidkål eller spidskål
2 spsk Fiskesauce
50 g Snittede forårsløg
75 g Finthakket rød peberfrugt
20 plader Frossen, optøet forårsrulledej (ca. 19 x 19 cm)
Dressing
2 dl Creme fraiche
½ dl Sød chilisauce
½ dl Sojasauce
Tilbehør
Sprød salat lavet af fx kål, gulerod og forårsløg