

Friske forårsruller og ostegratinerede kyllingebidder
45 min
Streetfood eller fastfood af den sunde slags. Lækre friske saftigt, sprøde forårsruller og knasende sprøde lune kyllingebidder....uhm!
Ingredienser
Antal portioner
Friske forårsruller - 16 stk.
- 1 moden avocado i strimler (ca. 125 g)
- 1 æble i strimler (ca. 125 g)
- 3 spsk friskpresset citronsaft
- 16 plader rispapir (ca. 160 g)
- 75 g hjertesalat i strimler
- 2 gulerødder i tynde stave (ca. 100 g)
- 100 g blancherede slikærter i lange strimler
- 1 rød peberfrugt i lange strimler (ca. 100 g)
Kyllingebidder
- 1 æg
- 1 spsk vand
- 75 g rasp, fx panko (ca. 3 dl)
- 100 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30%
- 2 tsk stødt koriander
- ¾ tsk groft salt
- 500 g flækkede, rensede kyllingeinderfileter
Tilbehør
- hoisinsauce (kinesisk sødsalt sojasauce), sød chilisauce eller japansk sojasauce
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Friske forårsruller
Vend avocado- og æblestrimler med citronsaft. Dyp rispapiret, en plade ad gangen i lunt vand i ca. 30 sek. eller til pladen er helt blød. Tag den op, lad vandet dryppe let af og placer den udbredt på et spækbræt. Læg lidt avocado, æble, hjertesalat og de øvrige grøntsager lidt ude i kanten og rul den sammen helt tæt og luk enderne ind. I kan hygge jer med, at I hver især laver jeres egne friske forårsruller, inde ved bordet.
Kyllingebidder
Pisk æg og vand sammen i en dyb tallerken. Bland rasp, ost, stødt koriander og salt i en lille bradepande. Vend først kyllingestykkerne i æg og derefter i raspblanding. Læg de panerede bidder på en plade med bagepapir. Bag kyllingebidderne midt i ovnen i ca. 10 min. Sæt bagepladen øverst i ovnen og bag i yderligere ca. 5 min. Server de varme kyllingebidder sammen med forårsrullerne og den sauce I foretrækker, til at dyppe i.
Bagetid
Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
Tip
Du kan også komme friske korianderblade i forårsrullerne.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 10300 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 23,6 g
- Protein: 27 %
- Kulhydrat: 48 %
- Fedt: 25 %
Tip
Du kan også komme friske korianderblade i forårsrullerne.