Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
Kom gerne salatblade i forårsrullerne. Bladene er fleksible og gør det nemmer at rulle rullerne. Du kan også komme friske korianderblade i forårsrullerne.
10562 kJ / 2524 kcal
668 kJ / 160 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 27,7 % | 10,9 g |
Kulhydrat: | 40,3 % | 15,9 g |
Fedt: | 32 % | 5,8 g |
Umami bomben Goma dressing smager også dejligt som dip til de friske forårsruller.
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
1
Moden avocado i strimler (ca. 125 g)
|
|
---|---|
1
Æble i strimler (ca. 125 g)
|
|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
16 plader
Rispapir (ca. 160 g)
|
|
75 g
Hjertesalat i strimler
|
|
2
Gulerødder i tynde stave (ca. 100 g)
|
|
100 g
Blancherede slikærter i lange strimler
|
|
1
Rød peberfrugt i lange strimler (ca. 100 g)
|
1
Æg
|
|
---|---|
1 spsk
Vand
|
|
75 g
Rasp, fx panko (ca. 3 dl)
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
2 tsk
Stødt koriander
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
500 g
Flækkede, rensede kyllingeinderfileter
|
Hoisinsauce, sød chilisauce eller japansk sojasauce
|
---|