Streetfood eller fastfood af den sunde slags. Lækre friske saftigt, sprøde forårsruller og knasende sprøde lune kyllingebidder....uhm! De friske forårsruller bliver også kaldt vitnamesiske forårsruller. Det er sprøde grøntsager, der bliver pakket ind i rispapir. Du kan bruge stort set alle grøntsager, så tøm køleskabets grøntsagsskuffe og lav de lækrest ruller. Eller anret alle de udskårne grøntsager på et fad, og så kan I hver især komme det fyld i jeres forårrulle, som I synes allerbedst om.
Umami bomben Goma dressing smager også dejligt som dip til de friske forårsruller.
Kom gerne salatblade i forårsrullerne. Bladene er fleksible og gør det nemmer at rulle rullerne. Du kan også komme friske korianderblade i forårsrullerne.
9184 kJ / 2195 kcal
581 kJ / 139 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 30,3 % | 10,4 g |
Kulhydrat: | 41,3 % | 14,1 g |
Fedt: | 28,4 % | 4,5 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.