Du kan variere smagen på kyllingefrikadellerne ved at udskifte persille med andre krydderurter og/eller tilsætte chili.
Løsfrys kyllingefrikadellerne - så er det let at tø det antal op, som du skal bruge.
3379 kJ / 808 kcal
505 kJ / 121 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 50,1 % | 14,9 g |
Kulhydrat: | 11,8 % | 3,5 g |
Fedt: | 38,1 % | 5,2 g |
400 g
Hakket kyllingekød
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
1
Æg
|
|
2 spsk
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
|
1 dl
Mælk
|
|
1 dl
Finthakket kruspersille
|
|
3
Fintsnittede forårsløg
|
|
3 spsk
Finthakkende soltørrede tomater
|
|
3
Finthakkede fed hvidløg
|
|
Friskkværnet peber
|
|
20 g
Smør
|