Kyllingefrikadeller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

Kyllingefrikadeller med masser af smag. Kyllingefrikadellerne er piftet op med krydderurter, grøntsager og korn. På den måde er kyllingefrikadellerne et helt måltid i sig selv, der gør sig godt i madpakken, men selvfølgelig også på aftensbordet.

Ingredienser

20 stk.

  • 200 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
  • 1 tsk groft salt
  • 1 æggeblomme
  • 1 dl fintsnittet purløg
  • 2 fintrevne gulerødder (ca. 100 g)
  • 50 g hvedemel (ca. 1 dl)
  • 300 g kogte, afkølede couscousgryn (á ca. 150 g couscous gryn)
  • 1 dl Arla Harmonie® økologisk letmælk Økologisk letmælk
  • 2 spsk olivenolie

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kødet sejt med salt i ca. 1 min. Vend de øvrige ingredienser - bortset fra olien - i farsen og stil den tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Lad olien blive varm i en pande. Form farsen til 20 små frikadeller. Steg frikadellerne ved jævn varme i ca. 5 min. på hver side.

Frysetips

Løsfrys kyllingefrikadellerne - så er det let at tø det antal op som du skal bruge.

Tip

Prøv at skifte couscous ud med kogte ris, eller forskellige kogte kornsorter fx perlebyg eller spelt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: