Kyllingefrikadeller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

Kyllingefrikadeller med masser af smag. Kyllingefrikadellerne er piftet op med krydderurter, grøntsager og korn. På den måde er kyllingefrikadellerne et helt måltid i sig selv, der gør sig godt i madpakken, men selvfølgelig også på aftensbordet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

20 stk.

  • 200 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
  • 1 tsk groft salt
  • 1 æggeblomme
  • 1 dl fintsnittet purløg
  • 2 fintrevne gulerødder (ca. 100 g)
  • 50 g hvedemel (ca. 1 dl)
  • 300 g kogte, afkølede couscousgryn (á ca. 150 g couscous gryn)
  • 1 dl Arla Harmonie® økologisk letmælk Letmælk 1,5%
  • 2 spsk olivenolie

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kødet sejt med salt i ca. 1 min. Vend de øvrige ingredienser - bortset fra olien - i farsen og stil den tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Lad olien blive varm i en pande. Form farsen til 20 små frikadeller. Steg frikadellerne ved jævn varme i ca. 5 min. på hver side.

Frysetips

Løsfrys kyllingefrikadellerne - så er det let at tø det antal op som du skal bruge.

Tip

Prøv at skifte couscous ud med kogte ris, eller forskellige kogte kornsorter fx perlebyg eller spelt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 32 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag