Kyllingefrikadeller

Kyllingefrikadeller

45 min
Fryseegnet
Saftige kyllingefrikadeller med masser af smag. Kyllingefrikadellerne er piftet op med persille, forårsløg, soltørrede tomater og hvidløg. Det giver frikadellerne en dejlig saftig konsistens og en skøn farve. Steg en stor portion - de er fantastiske at spise på rugbrød og til at tage med i madpakken.

Sådan gør du

  • Rør kødet sejt med salt i ca. 1 min.
  • Vend æg og mel i.
  • Tilsæt mælk lidt efter lidt under omrøring.
  • Rør de øvrige ingredienser i. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. 15 min.
  • Lad smørret blive gylden i en pande.
  • Steg frikadellerne ved jævn varme i ca. 7 min. på hver side.

Du kan variere smagen på kyllingefrikadellerne ved at udskifte persille med andre krydderurter og/eller tilsætte chili.

Løsfrys kyllingefrikadellerne - så er det let at tø det antal op, som du skal bruge.

Energiindhold for hele retten:

3379 kJ / 808 kcal

Næringsindhold pr. 100g

505 kJ / 121 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,4 g
Protein: 50,1 % 14,9 g
Kulhydrat: 11,8 % 3,5 g
Fedt: 38,1 % 5,2 g
Mere inspiration

Prøv også disse dejlige klassiske frikadeller.

Frikadeller
45 min
Frikadeller
(70)

Ingredienser

400 g Hakket kyllingekød
2 tsk Groft salt
1 Æg
2 spsk Hvedemel (ca. 1 dl)
1 dl Mælk
1 dl Finthakket kruspersille
3 Fintsnittede forårsløg
3 spsk Finthakkende soltørrede tomater
3 Finthakkede fed hvidløg
Friskkværnet peber
20 g Smør