There is a license error on this site:
License has expired
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Grøntsagsfrikadeller - Nem Opskrift fra Arla | Arla
Grøntsagsdeller

Grøntsagsdeller

45 min Tilbehør
Fryseegnet
Smagsfulde og farverige grøntsagsdeller med en god konsistens. Det er en nemt at klemme en ekstra portion grøntsager ned, når de er tilberedt som disse vegetariske deller. Grøntsagsdeller er gode til aftensmad med endnu flere grøntsager til - eller de kan tages med i madpakken til at gnave af - eller på rugbrød. Du kan bruge de grøntsager du har i skuffen og smage til med krydderier og krydderurter - der er masser af skøn smag at hente.
Mere inspiration

Har du fået lyst til flere grønne deller?

Quinoadeller
35 min
Quinoadeller
(8)
Velbekomme!
Tip

Brug eventuelt en anden grøntsagskombination til grøntsagsdellerne , fx gulerødder og jordskokker eller broccoli og edamamebønner. Eller prøv med de grøntsager du har på lager.

Variation

Prøv at skifte revet mozarella ud med texmex revet ost. Så kommer der et dejligt svirp af chili i dine grøntsagsdeller.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5169 kJ / 1235 kcal

Næringsindhold pr. 100g

479 kJ / 114 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,7 g
Protein: 22,6 % 6,4 g
Kulhydrat: 40,9 % 11,5 g
Fedt: 36,5 % 4,7 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise