Flere deller i samme boldgade - her farvestrålende rødbededeller.
Du kan lave linsedellerne af tørrede grønne linser, som du selv koger. Beregn ca. 100 g tørrede grønne linser som du skyller og koger i ½ liter vand tilsat ½ tsk salt. Kog i ca. 18 min. til linserne lige er helt møre, men ikke kogt ud. Du kan også bruge kikærter til dellerne - fra dåse eller tørrede. Du kan supplere med andre krydderurter og smagsgivere, fx persille, basilikum, koriander, hvidløg eller citronskal.
Linsedellerne kan fryses - lun dem evt. inden serveringen eller spis dem kolde.
4839 kJ / 1157 kcal
665 kJ / 159 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,1 g |
Protein: | 18,6 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 35 % | 13,7 g |
Fedt: | 46,4 % | 8,3 g |