Flere deller i samme boldgade - her farvestrålende rødbededeller.
Du kan lave linsedellerne af tørrede grønne linser, som du selv koger. Beregn ca. 100 g tørrede grønne linser som du skyller og koger i ½ liter vand tilsat ½ tsk salt. Kog i ca. 18 min. til linserne lige er helt møre, men ikke kogt ud. Du kan også bruge kikærter til dellerne - fra dåse eller tørrede. Du kan supplere med andre krydderurter og smagsgivere, fx persille, basilikum, koriander, hvidløg eller citronskal.
Linsedellerne kan fryses - lun dem evt. inden serveringen eller spis dem kolde.
4727 kJ / 1130 kcal
649 kJ / 155 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4 g |
Protein: | 16,6 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 35,3 % | 13,5 g |
Fedt: | 48,1 % | 8,4 g |